![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tomb raider legend
jak w piosence -w czasie deszczu ''dzieci''się nudzą-tak jak i ja z nudów postanowiłem ''pobawić''się w kopiowanie gry ,w tym celu wybrałem grę jak w tytule-zabezpieczona jest Securom7-zainstalowałem(orginał!!)na kompie potem zrobiłem obraz Alkoholem(trial)nie działają profile wersja 1.9.5 do współpracy użyłem Alkoholera który niby pomaga tworzyć profile
![]() i tu jest moje pytanie co zrobić żeby to zadziałało i proszę zaras nie ubliżać mi od piratów bo nim nie jestem(pozdrawiam yahol) tak jak napisałem robie to z przyczyn aby płytki służyły mi jak najdłużej -są przeciesz prostrze sposoby które oferyje game copy word. Mogli by się włączyć też do tego tematu moderatoży bo wydaje mi się że trochę się nudzą bo jak widzę mało kto odwiedza to forum.Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Tomb Raider Legend | pablocoo | Gry | 76 | 27.06.2008 20:05 |
Tomb Raider Anniversary Edition | pablocoo | Gry | 118 | 21.02.2008 20:58 |
Tomb Raider Chronicles + WinXP | MaciejT | Off topic | 7 | 13.02.2004 14:41 |
Problem z VCD: Tomb Raider 2 : Kolebka Życia... | Smartek | DVD-Video | 5 | 15.09.2003 15:54 |
Tomb Raider AoD | Smoczek | Off topic | 1 | 09.07.2003 23:26 |