![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.05.2003
![]() |
Langmaster - co to za zabezpieczenie? Ręce opadają :)
Przeszukałem forum, przeczytałem wszystkie tutoriale i nic.
Pierwszy raz spotykam się z takim diabelstwem ![]() Kurs języka angielskiego Langmaster 4.0 wypaliłem z obrazów. Chodzi bez zarzutu. Kiedy chciałem go skopiować - klapa. Clony XXL wskazuje nieznane zabezpieczenia lub brak. Próbowałem CloneCD, Alc120% i nic - w pewnym momencie hamuje i czyta po sektorku zaznaczając jednoczesnie błędy odczytu. Robiłem to w róznych kombinacjach. A na koniec ciekawostka, która zupełnie mnie zmyliła - na CD są m.in. dwa foldery: jeden ponad 200 MB, drugi ponad 400 MB podczas gdy system pokazuje, że płyta ma niecałe 400 MB, zbliżonej wielkości miał być docelowo obraz tej płyty. Co wiecej, zawartości krążka nie można nawet przekopiować na HDD ![]() Spotkaliście się z czymś takim? Jakieś sugestie?
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.01.2004
![]() |
cze !!! no ja mam prawie identyczny problem tylko że ze słownikem LONGMANA jest to słownik American English i tak samo mecze się i nic nie da się tego skopiować nie ma siły chyba ,mco próbowałem przejechałem płyte clone cd pełen nadziejii po udanym sklonowaniu wkładam czytsą płyte nagrywam o sukces i co sprawdzam czy zainstaluje i co komunikat :''The configuration file cannot be found '' ale lipa,próbowałem juz alcoholem i nic i co tu robic nie mam pojecia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|