![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.10.2006
![]() |
Backup Flight Simulator 2004 - pomocy !!!
Witam Wszystkich i bardzo prosze o pomoc !
Mam FS2004 i chcialbym zrobic jego kopie, 3 plytki (z 4) przegraly sie bez problemu, na 4 (najwazniejszej ) zaczely sie schody. Probowalem CloneCD, Alkohol 120, BlindWrite i za kazdym razem pojawia sie problem, plytka sie kopiuje i nawet instaluje, ale jak przychodzi do uruchomienia FS2004 wyskakuje komunikat aby wlozyc plytke (mimo ze jest w napedzie) wiem ze jest zabezpieczona SafeDisk'em 2 (2.9 ![]() Czy ktos sie zetknal z tym problemem (a moze skopiowal FS20004) i moglby mi pomoc ![]() Bardzo prosze o wskazowki, pozdrawiam serdecznie ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez MarKo_wawa : 05.10.2006 o godz. 02:12 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Zgadza si***281; FS2004 jest zabezpieczony SD2.9,
aby m***243;c wykona***263; poprawn***261; kopi***281; bezpiecze***324;stwa trzeba posiada***263; odpowiedni***261; nagrywark***281; z dobr***261; korekcja EFM, posiadasz tak***261; ?
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Witaj Ghost_mode, mam Gericom'a z nagrywarka DVD Samsung'a SN-S082D oraz Toshibe Qosmio z nagrywarka DVD-RAM Matshita UJ-840S, nie wiem czy maja dobra korekcje EFM, na stronie cdrinfo.pl, SN-S082D - brak danych, a drugiej wogole nie znalazlem.
Znalazlem jakis test na EFM ( ![]() Bede wdzieczny za wszelkie porady. Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Skoro Samsung przeszedł test SD2.9 to powinno być ok, spróbuj na płycie CD-RW (za każdym razem wcześniej całkowicie skasowanej- nie szybko),
jeżeli wykonasz poprawną kopię będziesz musiał jeszcze ukryć kod ATIP...
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.08.2006
![]() |
Kopia mo***380;e nie p***243;j***347;***263; bez cracka, ale je***347;li przegrywa***322;e***347; Alcoholem, to dziwne, ***380;e nie idzie - t***261; kopi***281; pr***243;bowa***322;e***347; na tym samym komputerze? Aby to dzia***322;a***322;o, Alcohol musi by***263; zainstalowany.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Kopie robilem Alkoholem 120 (nie wiem czy dobrze ustawilem ), ale probowalem na kompie z nagrywarka DVD-RAM Matshita UJ-840S (ma lepsza grafike), program sie instaluje, ale nie chce odpalic (wyskakuje komunikat ze nie widzi plytki), odpala dopiero po wlozeniu oryginalu, na Toshibie nie mam wgranego Alkoholu (dlaczego musi byc?), chcialbym przegrac FS2004 aby moc go odpalac na kazdym kompie.
Aha, co to jest ASIP i jak i dlaczego mam go ukryc. Czy mozecie cos poradzic ![]() Prosze o pomoc i pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#7 | |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Nie wiem czy ta nagrywarka potrafi poprawnie wykonać kopię tej gry.. Raczej nie potrafi, ale jeśli się mylę, to proszę mnie poprawić. Lepiej byłoby gdybyś kopiował nagrywarką CD, chociaż to też zależy dużo od modelu. Jeśli chodzi o ATIP.. ![]() Chociaż zdarza się, że gdy ta opcja jest włączona, występują problemy z płytami rw. P.S. Do gry jest już słodzik, nie powiem gdzie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie ASIP tylko ATIP, a jak i po co go ukry***263; - by***322;o na forum setki razy - poszukaj.
![]()
![]() |
|
|