![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.11.2005
![]() |
Alcohol rmps help!!!! please
Witam.
Jestem prawie zielony, przyznaję się bez bicia. Nie mam też siły przeglądać wszystkich tematów. BO nawet niezbyt wiem czego miałbym szukać. Nie zabijajcie więc od razu. O co chodzi. Mam obraz płyty DVD (mdf,mds). Moja nagrywara to Samsung TS-H552B. Najnowszy firmware. Najnowszy Alcohol - wersja pełna. Zadanie do wykonania: nagrać tę płytę w Alcoholu z zaznaczoną funkcją rmps. No i problem. Odpalam kreator wypalnia, ale w opcjach jest nieaktywne pole "włacz funkcję rmps" - czy jakoś tak. Po prostu pole jest szare. Opis jest półprzeźroczysty. Nie ma możliwości włączenia tej opcji. W okienku wyboru trybu nagrywania jest tylko jedna możliwość: "DVD-coś tam" nie ma możliwości wyboru np. DAO RAW lub czegokolwiek innego. W opcjach emulacji alcohola właczona funkcja RMPS. Ludziska pomóżcie!!! Co może być tego przyczyną? Jak to obejść? Czy ewentualnie można użyć innego programu do nagrania takiej płyty?? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|