![]() |
Nie chce mi się już walczyć z komunikatem o oprogramowaniu emulującym. Może jutro jeszcze zobaczę ale A52 + A.C.I.D chyba jest bloklistowany poczekamy zobaczymy.
|
Skończyłem singla-jak dla mnie ocena 5/10 :taktak:
|
A To się dobrze składa -:haha::haha::haha:bo ja dzisiaj nawet będę w Grunwaldzie:D-tylko Grzeniu ma daleko :>:>:>
Ale czy aby ten Twój Golf da radę dojechać do Grunwaldu :D:D:D Co do Medalu to VirtualCD musi być najnowszy 10.1.0.9-gdzieś w sieci widziałem film że odpalają . Ale pewnie obraz musi być w DT PRO zrobiony i na bardzo dobrym odczycie. |
marekzi nie bój żaby-wczoraj na YT pooglądałem Krzyżaków-właśnie tam ich zwabię na pola Grunwaldu,i zajdę z flanki :taktak: rycho właśnie pojechał na cmętarz ma przy okazji rozglądnąć się za miejscem gdzie będą gnić ich szczątki :offtopic:
Wracając do obrazu to na razie nic nie wymyśliłem ,aby pograć w singla zażyłem lekarstwo od TRIVUM :> wiem jestem ZŁY ale nie mogę jak płytka siedzi w napędzie :sciana: |
Przepędzacie daemony?
Tak, wiem - wielkie odkrycia zawsze dokonywały się po cichu. |
@grzeniu; - a co ty myślisz, że co my robimy w przerwach między postami na cdrinfo?
:haha: |
Ależ nie denerwujecie mnie. Wcale a wcale.
Na razie żartobliwie zwracam wam uwagę. Na pw możecie robić, co chcecie, ale tu oficjalnie macie być grzeczni. No! To kombinujcie dalej :D |
@DejaVu; - no wiem, że ja zacząłem, ale ty dowaliłeś do pieca....
Nie denerwujmy moda... Gorsza sprawa, bo widzę że mój najnowszy DTPro ma ochotę się skończyć. Aha, a jak tam obraz MOH - działa? ; jeśli działa to nie pisz tu szczegółów, bo wiesz... Ale w trzech pojedynkach to niewielkie szanse masz że dożyjesz jutra. |
Ej Ty - Dardanian, chyba twoje sekóndy som policzone :rotfl:
|
:spoko: jesteź tszeci :taktak:
|
'Twuj' sekundant? Polecam słownik zamiast gry. :D
|
To już jesteś drugi :worek_trewybierz broń i miejsce , skontaktuje się z Tobą muj sekundant :taktak:
|
Widocznie obrazu nie umiesz zrobić ||bądź napędy masz takie jak Golfa;);)
|
Cytat:
|
Only DT 4.36.0309:>
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:29. |