![]() |
Jest program do robienia mini-image zabezpieczonych płyt ...Mini-Image Ripper.
Mini-image do NFS MW można znaleść na gamecopyworld, chociaż do uruchomienia wystarczy dobrze zrobiony obraz płyty CD1 i program SafeDisc 4 Hider lub SafeDisc 4 Blocker. |
@maciej i inni
wiecie moshe jak działa SafeDisc 4 zblocker bo ściągnęłem go i nic niewiem o co w nim chodzi i SD4Hide <wypasiony> |
czytaj zawsze readme :)
Cytat:
|
Ostatnio pykłem tego całego NFS MW (proste jak ....).Gra działa zarówno z płyty jak i z obrazu.Do uruchomienia wystarczy tylko bardzo dobrze zrobiony obraz i nic a nic poza tym.
Dziwię się ludziom,że potrzebują jakiś wspomagaczy jak SD4hide czy inne śmieszne cuda.No,chyba,że obraz jest zrobiony jako tako i trzeba mu pomóc. GJ 4 + nagrywarka i wszystko działa. |
Cytat:
Dziwię sie ludziom którzy nie posiadają nagrywarki która pyka SD 4.60, nie mówiąc o nie posiadaniu (kupnie) GJ4. (To takie proste...) |
Lub ludziom którzy posiadaja obraz DVD i nie wiedzą jak go prawidłowo nagrac :P
|
Mini-Image Ripper
http://www.cdmediaworld.com/cgi-bin/dl.cgi?f=MiR!zip |
Mam gre bez zabezpieczeń Dark Reign 2 z CDA, i chce zrobic mini image.
Alkohol i inne programy robią obraz o wielkości 770 MB :( , po wrzuceniu obrazu do MIRa gra nie odpala ... jak zrobic Mini Image w Alkoholu? |
Nie wiem czy mo***380;na w og***243;le o takich rzeczach pisa***263;. Dla mnie mini image to poprostu krakers. Z reszt***261; po co ci mini image?
|
Kwestia "po co?" nie dotyczy wątku.
|
Wg mnie to jest znacz***261;ce. Od tego zale***380;y czy zamkn***261; ci temat czy nie. Bo jak to chodzi o krakersa to ***322;amiesz regulamin.
Po za tym na google jest odpowied***378;. Ale je***380;eli, kt***243;ry***347; z admin***243;w/moderator***243;w wyrazi zgod***281;, to dam link do stronki. |
1 To nie jest mój temat
2. Wątek ma nazwe "Mini Image Przez Alcohola?? " 3. Wyjaśnień po co mi MIni Image jest wiele... 4. Goggle moim przyjacielem... ale cos mi dziś nie idzie :sciana: 5. Chyba sie nudzisz! :-P Jeszcze jedno, to jest podforum "Zabezpieczenia CD/DVD Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video)."... tak że nie wiem o co ci chodzi, tym bardziej że nie znasz moich intencji. Jeśli nie masz konstruktywnych odpowiedzi, to dla mnie z tobą EOT |
1. Wiem
2. napisałeś: "jak zrobic Mini Image w Alkoholu?" co dla mnie równa się jak zrobić cra*ka. 3. ??? 4. na PL stronach chyba tego nie ma 5. nie nudzi mi się, tylko nie chcę dostać bana Tak to jest forum na omijanie zabezpieczeń, a nie jak zrobić cra*cka. A ja zapytałem się po co ci mini image? Masz oryginalną grę bez zabezpieczeń, to nie rozumiem po co ci to? Ale jeżeli tak bardzo chcesz to proszę: "Chcesz zrobic mini image to sciagnij Alcohol 120% Kliknij kreator odczytu potem zaznacz Ignoruj bledy odczytu nastepnie wybierasz naped CD/DVD w ktorym jest cd klikasz dalej potem Start czekaj 1s i kliknij anuluj po tym zabiegu wyskoczy ci komunikat Czy chcesz anulowac odczyt kliknij Tak potem wyskoczy ci kolejny komunikat i wcsinij Nie i tak wlasnie zrobiles mini image ps. (moze nie dzilalac)" Jeżeli łamie to regulamin, a wg. mnie łamie to proszę o skasowanie. |
Cytat:
@Ice je***380;eli kolega ma_raz posiada oryginaln***261; p***322;ytk***281; z gr***261; i chce zrobi***263; kopi***281; bezpiecze***324;stwa to nie ***322;amie regulaminu. |
Ale on nie napisał, że chce zrobić kopie bezpieczeństwa tylko mini image. Więc zapytałem się po co?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:58. |