![]() |
:)
umnie wszystko działa i sobie gram :)))))0
|
Cytat:
|
to ciekawe jak odpalicie Total Overdose (juz wyszło) jak nie mozecie moto gp3 - to samo zabezpieczenie
powodzenia ^_^ http://www.gamershell.com/pc/total_o...reenshots.html |
a wiecie moze dlaczego jak odpalam Anti-Blaxx1.16 to mi wywala "important files missing"
jakiegos pliku brakuje?? |
a u mnie jest jeszcze inny blad.... jak uruchamiam gre w anti-blax to wyskakuej error 55 i program sie wylacza.... tak wiec pupa z gry
|
Cytat:
u mnie na alkocholu "Pisze Ze Musi Byc Plyta W Cd Rom" |
Bardzo prawdopodobne ze naped wirtualny musi nazywac sie w systemie "d347..." costam nie pameitma dokladnie a jego szyna "d347bus"... Jesli nazwy te sa inne moga byc rpoblemy... Niestety nie tak latwo pozbyc sie odwolna do urzadzenia z sytemu - trzeba przeleciec rejestr w poszukiwaniu tych nazw i wywalic wszystkie odnosniki i dopiero wtedy instalowac na nowo!
|
Witam wszystkich !Sight gierka odpaliła spoko tak jak opisałeś ale problem pojawił się podczas reseta nie pamiętam czy to było raz czy dwa wyskakuje błąd daemona i wtedy chce zainstalować jeszcze raz daemona347 ale wyskakuje błąd idzie zainstalować starszą wersje346 ale jak kolega wyżej pisze podczas gry woła o płyte :'( Poz.
|
Sight Dzieki Dziala Tylko Wiesz Co Mi Sie Robi , Ja Zaczynam Juz Grac Widze Motor To Pisze Ze Musi Byc Plyta W Cd Room I Lipa I Sie Wyl.
|
Ilość załączników: 1
|
Cytat:
niedziala |
wszystko proste tylko nigdzie nie ma żadnego "cukierka"więc. jakieś inne propozycje ??
|
po ustawienu odpalamy gre
|
odpalamu program Anti-Blaxx
(ustawiamy program) |
Cytat:
2. instalacja Daemon 3. instalacja Anti-Blaxx (wpisz w google) Z zakupiona gra powinneś otrzymać cukierka do programu Anti-Blaxx [wiadomo co z cukierkiem zrobić] :fiu: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:03. |