![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.11.2005
![]() |
Nfs:mw
Witam
Mam problem z zainstalowaniem gry Need For Speed : Most Wanted. W internecie jest mnóstwo rozwiązań problemów z tą grą ale żaden nie pasuje do mojego problemu. Posiadam płytę DVD z nagranymi 4 CD NFS. W kazdym z folderów (1, 2, Nowy Folder - to trójka i 4) sa zwykłe pliki do instalacji gry, nie obrazy. Nie mam pojęcia co mam zrobic zeby zainstalować tą grę. Jak odpalam CD1 to instaluje sie do 26% i żąda drugiej płyty która jest..na tej samej płycie =// Próbowałam odpalic je w alcoholu i deamonie ale nie ma własciwie co odpalic bo nie mam obrazów. Bardzo prosze o pomoc. Aha i przepraszam jesli umiescilam ten post w złym miejscu ale to wydawało mi sie najodpowiedniejsze. Ok juz dziala wystarczyło dokładnie poszukac na forum <ściana> ;DDD Ostatnio zmieniany przez olagliwice : 11.12.2005 o godz. 11:30 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.12.2004
![]() |
NFS MOST WANTED jak wypalic na cd
chcialbym wypalic NFS ale wiem ze jest chroniony safedisciem czy jest jakis sposob zeby nagrac te gre na cd zeby chodzila i nie trzeba bedzie wlaczac dodatkowego porgramu?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Aopenowiec
Data rejestracji: 14.04.2005
![]() |
Witam.
Pewnie,że jest sposób. Bardzo łatwo można tego dokonać mając odpowiednią nagrywarkę ,która bezproblemowo pyka SD 4.6. Mi wystarczyły dwie nagrywarki:Samsung TS-H292A oraz Aopen CRW522. Kopie wykonałem GameJack 4 ,lecz można także to pyknąć Alcoholem. Płyta działa zarówno w nagrywarkach jak i dvd-romie LG GDR 8163B. Zrobiłem to tak : 1)Potrzebny był mi clony xxl 2015 i GJ 4.(wiem,że to SD 4.6 i clony xxl jest stary) W opcjach clona ustawiłem po skanowaniu uruchamianie GJ,nastepnie przeskanowałem cd 1 i pokazał mi sd2 i uruchomił się program. Zrzuciłem zawartość cd 1 na profilu clonny xxl(samsung wykonał to w niespełna 3 minuty). Z dysku zrzuciłem na płytę z profilem new efm oraz drugi raz bez żadnego profilu.Każda płyta działa normalnie. 2)Alcoholem zrzuciłem płytę cd 1 na profilu sd 2/3 i zapisałem na profilu sd 2/3 lecz odznaczyłem opcję napraw błędne sektory. Prędkości także były bez znaczenia ,lecz przy pierwszej próbie zrobiłem odczyt x 8 i zapis 8. Można także zrobić odczyt 52 jak i zapis trwa to około 6 minut i także działa. Jak czas pozwoli to jeszcze spróbuję to pyknąć CloneCD i Blindwrite.
#4 |
Wasz Pan i wladca
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
z katalogow gdzie masz gry.. np: cd1 cd2 cd3 cd4 zrob 4 obrazy np: ultraiso
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.12.2005
![]() |
Need for Speed: Most Wanted
Cześć mam problem z NFS MW. Pożyczyłem od kumpla tą gre i instaluje ją po zainstalowaniu gry nie ma *****'a a wyskakuje mi błąd SPEED.EXE, potem znalazłem *****'a wklejłem i też nic to nie pomogło, robiłem również obraz płyty. Wim tylko jedno że płyta jest zabezpieczona SAFEDISC 4. Co mam teraz zrobić ?
|
![]() |
![]() |
#6 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
do tej gry nie ma słodzika, zamontuj mini-image do Daemon Tools i użyj jakiegoś "anti-blacklisting tool".
Poszukaj ...było pisane!!!
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 17.12.2005 o godz. 15:00 |
![]() |
![]() |
#7 |
Wujek Cięta Riposta ;D
Data rejestracji: 22.11.2005
![]() ![]() |
kolejna kłoda na temat NFSMW to było przecież już spora dyskusja !!
![]() |
|
|