Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   Nagranie obrazu ze StarForce 3.6.10.03 (https://forum.cdrinfo.pl/f11/nagranie-obrazu-ze-starforce-3-6-10-03-a-59982/)

legion 19.12.2005 21:33

do tego trzeba DTv4 i trzeba sie powbawic z starforcem ijak to sie mowi fuck in :D wiec musisz zrobic odlaczenie Dis. CD-rom oraz trzeba pomieszac troche zapraszam jesli chodzi o T2T(na plyte nagrywasz mdf nie trzeba przerabiac :) )

AggroStar 18.01.2006 10:23

Wiadomo, POP T2T i obraz

siemonko, mam problem ze skojarzeniem sposobu na nagranie 3 spatchowanej plytki. pls o pomoc. rafal.strong@interia.pl (mam te wersje mir-popt2tpt na 3 CD)

GrZyB997 18.01.2006 14:54

Cytat:

Napisany przez AggroStar
(mam te wersje mir-popt2tpt na 3 CD)

Sorry kolego ale to ci nikt nie pomoże jest to piracki obraz wykonany przez crackerską grupe MiRROR.

Pozdrawiam!

loki7777 18.01.2006 15:08

a skad wiesz ze to mirror, tez sciagales ten sam obraz:)

GrZyB997 18.01.2006 20:32

Jeżeli to by nie był mirror to by napisał mam obraz o nazwie .... a nie wersje? jak mozne miec inne wersje obrazu robionego alcoholem w domu ??

Marecki73 29.01.2006 23:23

Ludzie mówicie o piractwie a zastanowiło was czasem to:
1. Po co komuś porada jak wypalić obraz gry zabezpieczonej, jak się domyślam znikoma cześć tych osób chce zrobić kopie bezpieczeństwa gry zakupionej legalnie.
2. Wszystkie te porady wręcz namawiają do tego aby zostać piratem, dla mnie jest to normalnie paradoks.
3. Jeśli TY kogoś oskarżasz o piractwo bo chce sobie odpalić grę ściągniętą z sieci, to jak by tak przejrzeć Twój komputer to ile by było na nim oprogramowania legalnego a ile tego, jak to nazywają pirackiego !. Więc jak kogoś nazywasz piratem to najpierw zastanów się kim TY jesteś. Bo nie wierzę aby na choć jednym kompie były wszystkie programy tak naprawdę kupione i ze spokojnym sumieniem zainstalowane.

Bo tak naprwadę to mnie doprowadza do furi GOSTEK wytykający komuś piractwo. Jak by to on był takim świetoszkiem.

Burt 31.01.2006 21:03

Cytat:

Napisany przez Marecki73
Ludzie mówicie o piractwie a zastanowiło was czasem to:
1. Po co komuś porada jak wypalić obraz gry zabezpieczonej, jak się domyślam znikoma cześć tych osób chce zrobić kopie bezpieczeństwa gry zakupionej legalnie.
2. Wszystkie te porady wręcz namawiają do tego aby zostać piratem, dla mnie jest to normalnie paradoks.
3. Jeśli TY kogoś oskarżasz o piractwo bo chce sobie odpalić grę ściągniętą z sieci, to jak by tak przejrzeć Twój komputer to ile by było na nim oprogramowania legalnego a ile tego, jak to nazywają pirackiego !. Więc jak kogoś nazywasz piratem to najpierw zastanów się kim TY jesteś. Bo nie wierzę aby na choć jednym kompie były wszystkie programy tak naprawdę kupione i ze spokojnym sumieniem zainstalowane.

Bo tak naprwadę to mnie doprowadza do furi GOSTEK wytykający komuś piractwo. Jak by to on był takim świetoszkiem.

Naucz się czytać między wierszami. :idea:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:23.