![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() |
Nagrywanie CD z hasłem
Proszę o poradę. Potrzebuję program do nagrywania CD pod XP który zabezpieczał by płytkę hasłem. Chodzi mi o to że ktoś niepowołany dorwał tak nagraną płytkę niemógł jej uruchomić bez podania hasła. Za wszystkie odpowiedzi z góry serdeczne dzięki. Program może być płatny lub free.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
troceh chalupnicza metoda - nie wiem co chcesz zabezpieczyc - ale mozna spakowac jakis krytyczny zbior do rar'a 3.0 lub wyzej i zabezpieczyc haslem o dlugosci np 12 znakow z duza iloscia kropek
na razie nei ma passwrd recovery do rar'a 3 - a 12 znakowe haslo liczy sie tyle ze szkoda slow...
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Spróbuj CryptCD : www.cryptcd.com
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
secureBurn http://www.secureburn.com/ to jest to czego szukasz. I mam prosbe czy ktos moglby sprawdzic i wypowiedziec czy da sie wydlubac cos z plyty zabezpieczonej tym programem?
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
Zdecydowanie polecam secureBurn (chociaz ma kilka wad), poniewaz CryptCD jest tak cieniutki, ze az mi sie
zal zrobilo ze ktos cos takiego wypuscil i jeszcze trzeba placic za rejestracje ![]() az cos zacytuje... text ze strony programu ![]() "The files you put on a CryptCD are not simply encrypted. They are strategically packed in to .dat files - with multiple files per .dat - so you can?t tell where one file starts and the others begin making it very difficult to decrypt" hehe.. nie zauwazylem... za to zauwazylem cos innego.... znalazlem inny text gdzie autor programu prosi "hackerow" zeby nie grzebali w jego programie i zali sie za stracil przez to kase... zalosne zwazajac na to ze ten prog to zwykle oszystwo... |
![]() |
|
|