![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.08.2005
![]() |
Gun
Hej mam gierkę GUN i nie umnię jej z żucić na kopa przy pomocy alcoholu i nero 7.Podczas kopiowania wyskakuje błąd sektora przy oby dwóch programach pomóżcie mi .Nara.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Troszkę wystarczy poczytać ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Aopenowiec
Data rejestracji: 14.04.2005
![]() |
GUN ma proste zabezpieczenie SD 4.6 ,a Ty proponujesz mu zgranie jak Securom 4/5 ?
djroman to poczytaj : http://www.cdrinfo.pl/artykuly/SafeDisc46/
#4 |
No Guts, No Glory
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
nowygiena nie m***243;w userowi ***380;e SD 4.6 to proste zabezpieczenie, nie ka***380;da nagrywarka sobie z nim radzi, do tego dochodzi jeszcze bloklista (np nap***281;d***243;w wirtualnych).
Tutaj masz w***261;tek http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=116157 jakie nagrywarki sobie z tym radz***261;, a jakie nie.
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
![]() |
![]() |
#5 |
Aopenowiec
![]() |
Wolf zgodze się z Toba co do nagrywarek,że nie każda sobie z nim radzi oraz co do bleklistowania.
SD 4.6 jak dla mnie jest naprawde prostym zabezpieczenie.Można nawet go przegrywać w locie.Co ostanio zrobiłem z Aopen crw5224 na Samsung ts-h292a.(te nagrywarki prawdiłowo robią kopię SD 4.6).Sims 2 -własny biznes kopia działa bez żadnego zająknięcia zarówno w nagrywarkach jak i dvd rom LG. Skoro idzie to zrobić z dziecinną łatwością to jest to trudne zabezpieczenie ?
#6 | |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Nie miałem pojęcia jakie ma zabezpieczenie, więc dałem linka do sposobu, jakim go można wykryć, a później spróbować zrobić kopię. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Aopenowiec
![]() |
Racja.Jak byś miał pojęcie jakie gra ma zabezpieczenie to byś podał bardziej odpowiedni link.A tak nie miałeś pojecia i dałeś link jaki dałeś.
Nie jest to zły link ale są lepsze.Napewno pomoże koledze djroman.
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.08.2005
![]() |
dzięki za podpowiedzi ale to moja nagrywarka nie dała rady bo po włorzenie do laptopa śmiga i jest ok .
|
![]() |
![]() |
|
|