![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Pentium4ever
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
MOH Rising Sun
Obraz tej gry ściągnąłem 2 krotnie. teraz ściągam ją po raz 3. pierwszy obraz to był ISO a drugi RAR. teraz hapię RAR ale o innej trochę nazwię.
nie mam pojęcia co się dzieje ani iso ani rar nie zostały ruszone przez nic pliki zajmują ok 700 MB ale po wypaleniu płyta jest pusta wrzycam obraz do wirtuala (Alcohol) i jest pusto przy próbie otwarcia RARa w WinRarze wyskakuje info że plk jest w nieodpowiednim formacie lub uszkodzony ale to nie możliwe żeby tak było każdy plik ściągany był z 150 czy 200 źródeł (tak wskazywał eDonkey) wszyscy mieliby uszkodzone archiwa? obawiam się że ten obraz ściągam na próżno mało tego ściągnąłem również BloodMoon Morrowind WinRAR i WinZIP nie otwierają CDMage nie otwiera po załadowaniu do wirtuala pusto co jest? nie jest to chyba wina zabezpieczeń? a w ogóle to jakie one są? na makeabackup.com nie znalazłem Ostatnio zmieniany przez Mirek-1977 : 15.05.2004 o godz. 08:51 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
z niektórymi obrazami są takie jaja...nie wiem jak w Twoim przypadku ,ale ja już się spotkałem ,że w jednym obrazie iso musiałem zmienić nazwę aby jakikolwiek program go widział...drugi przypadek to obraz bin ...musi być plik wykonywalny .exe do tego aby dało się cokolwiek z tym zrobić.
#3 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Zgadzam się z maciejem. Najczęsciej w sieci ed2k krąża pliki bin spróbuj zmiany nazwy.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Pentium4ever
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
zmiana rozszerzenia na BIN nic nie wniosła
CDMage nie otwiera pliku ani nie tworzy do niego CCE wirtualne napędy puste próbuję czwarty raz ściągać MOH Rising Sun (teraz ZIP) jeśli to nie zda rezultatu to już w dupie mam !! |
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.11.2003
![]() |
heh to samo miałem, ze spearcheadem ale w BitTorrentem....
|
![]() |
![]() |
#6 |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
jeżeli ie otwiera się w wirtualu alcohola to raczej nic nie pomoże ...
poprostu zwalony i tyle ! nawet zmiana nazwy rozszerzenia niewiele wniesie przy współpracy z alcoholem 120%.
#7 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
Mirek nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale tu chodzi o zmianę ściągniętego pliku- .bin. na plik z rozszerzeniem .EXE.
Sam także ciągnę tą grę , pierwsza próba tak jak u Ciebie nie dała nic , plik nie mógł się rozpakować więc usunąłem ją - teraz próbuję ponownie ale nie wiem czy ma to sens. |
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.05.2002
![]() |
Czy wy wogóle zdajecie sobie sprawe że ściągacie jakis szit i że ktoś was robi w bambuko ? Rising Sun jeszcze nie wyszedł nawet o żadnej becie czy alfie nic nie jest wiadomo - ktoś wypuścił w sieć jakis plik, zmienił nazwe a wy sie jaracie że ściągacie Medal of Honor Rising Sun. Puknijta sie w czoło i dajcie se spokój poczekajcie aż sie w sklepach pojawi.
#9 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
-MOH Rising Sun pojawiła się już sklepach w listopadzie 2003 ,ta gra jest tylko na platformy konsolowe (XboX,PS2,Game Cube) ,na PC-ta tej gry nie ma i nie będzie! -Pojawi się za to we Wrześniu 2004 ...MOH Pacific Assault ![]() "Medal Honor Rising Słońce i Medal Honor Pacyfik Assault są dwoma różnymi grami. Jedyne podobieństwo między nimi jest, że oni zarówno są grami typu "World War II" a miejsce działań to Pacyfik. Zarówno gry prezentują bardzo różne i dramatyczne pojedyncze przygody gracza." żródło:EAGames.com ...tak więc to co ściąga może być obrazem gry na jakąś konsole ![]()
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 24.05.2004 o godz. 20:14 |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.05.2002
![]() |
o faktycznie pardą pomyliły mi sie tytuły
![]() ![]()
#11 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
.
Sciągnąłeś pewnie obraz gry na Xboxa - pliki są zapisywane w innym systemie niż Pecetowe. Dlatego ich nie widać pod Windami. ![]() . |
![]() |
![]() |
|
|