![]() |
NO i przegralem NWN PL !!!
Zrobilem poprawnie dzialajaca kopie NWN PL ( chodzilo tu glownie o 3 cd ktory jest zabezpieczony) na swojej LG x32 przerobionej na x40. Udalo sie to zrobic w BlindWrite 4.2.4.21 Chodzi bez cracka o ktorym pisal Mark24. Prubujta ludziska moze i wasze smazalnice to zrobia :P bo z tego co narazie wiem to moj LG to zrobil i liteonek ;P |
Próbowałem tak ale niestety mi sie nie udało. Gra sie instalowała ale cracka sie przegrać nie dało. Musisał bym sie temu troche bliżej przyjżeć to napewno by poszło ale nie mam potrzeby- działa bez cracka 8)
|
Kopiujesz zawartosc plyty do katalogu na HDD (pliki i katalogi), dodajesz cracka, wypalasz w Nero lub w innym programie zachowujac oryginalny CD-Label.
|
Fakt, sorki za zamieszanie, znalazłem se innego cracka bodajże z Deviance i jest spox.
Cytat:
|
Ok.
Ale jedno pytanie: po co????? Taks sztuka dla sztuki???? |
Fakt mi ten tez ***** dziala, ale mi chodzi by przegrac 3 plytke NWN PL tak by dzialala poprawnie bez uzycia cracka.
|
Hmmm... dokładnie nie sprawdziłem, grałem może z 5 minut. Wersję angielską przeszedłem do połowy więc jakoś specjalnie mnie nie ciągnie :)
Bawiłem się trochę modami dołączonymi na 4CD. Dziennik u mnie działa - przynajmniej jest aktywny. Gadają po polsku, napisy są po polsku. W modach angielkich - jest pół na pół - czasami dźwięk jest po polsku np. witamy, a napisy po angielsku. W polskich wszystko jest po polsku.... Dziennik to jest to gdzie są zapisane misje????? Bo to na pewno działa - i to działa dobrze. Może masz jakiegoś innego cracka???? |
Cytat:
Cytat:
Jakby nagrywarka cie nie dała rady z BWA to moge podesłać gotowe pliki, mają one ok. 12 kb każdy, chociaż starczy tylko ten z 3 cd. :cool: |
Cytat:
Prosze o pomoc jak zrobic kopie 3 cd NWN PL na BlindWrite, z gory dzieki za info. Mozna mnie tez zlapac na GG - 2423337 po godz. 16 |
A ja proponuję tak:
Przegrać normalnie nawet nero - nie męczyć się :) Ściągnąc z www.gamecopyworld.com plik do wersji 1.26 - bo taka wersja jest w Polsce. Podmienić pliki. I wszystko śmiga :) |
Jeśli "wyskakuje oko z ladnym okiem na czarnym tle,a gra nie startuje" to masz źle przegraną 3 cd. Ja na mojej spawarce bez problemu poradziłem se przy pomocy BlindWrite Suite v4.2.4 i BWABuilder który wchodzi w skład jego pakietu. 8)
P.S Tu masz to dokładniej opisane http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=12935 |
zapomnialem dodac ze mam nagrywarke LG 32x przerobionego na 40x z biosem 1.04 ;P
|
Re: Neverwinter Night
Cytat:
|
Neverwinter Night
Cytat:
|
aj zgrałem przy pomocy alcohola i wszytko ok działa za pierwszym razem:cool:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:15. |