Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.02.2003, 17:53   #1
phobos
Nowy na forum

Data rejestracji: 11.02.2003
phobos w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Pomóżcie !!!!!!

Witam wszystkich wypalaczy. Pomóżcie Panie i Panowie. Jestem nowym wypalaczem i nie orientuje się w branży zbyt mocno. Mam problem z najnowszą płytą Phila Colinsa "Testify". Czy ktoś mi powie czym te badziewie jest zabezpieczone ? Nagrywarka widzi płytę ale po przegraniu płyty od drugiego utworu płyta jakby przeskakuje do początku po pierwszych 10 sekundach. Sprawdzałem to na odtwarzaczu takim zwykłym z wieży. Jest 10 sekunda i znowu z powrotem 1 sekunda. Odtwarzacze w komputerach woogóle głupieją. Przegrywałem to Clonem CD i takie jajo mi z tego wyszło. Nie wykrył żadncy zabezpieczeń. Mam Clone CD ver 2.0.0.6. Nie wiem czy nowa wersja pomoże ?. A może za słaba nagrywarka ? próbowałem Lite-On LTR-32125W. Mam jeszcze dostęp do Teaca W512EB. Pomóżcie proszę
phobos jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.02.2003, 18:00   #2
RiT2
Wymiatacz

Data rejestracji: 04.10.2001
RiT2 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Przegrywalem ta plytke (w wersji bez hologramu!!!) i nie bylo zadnych klopotow!

http://www.g.lubawka.cal.pl
RiT2 jest offline  
Stary 11.02.2003, 18:18   #3
phobos
Nowy na forum

Data rejestracji: 11.02.2003
phobos w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
RiT2 napisa***322;(a)
Przegrywalem ta plytke (w wersji bez hologramu!!!) i nie bylo zadnych klopotow!
No niestety moja jest oryginalna z hologramem ZAiKS-u. To chyba bardzo ważne
phobos jest offline  
Stary 11.02.2003, 21:42   #4
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Zobacz w jakims ripperze np EAC, Cedex, nero itp jak wygladaja tracki i sprobuj je zrzucic na dysk do wav-ow i jesli ci sie to uda to potem normalnie wypal to w nero jako audio. Jesli jest to k2a (a na to wyglada) to probuj odczytac ja na roznych napedach i roznym sofcie.
Stary 11.02.2003, 22:27   #5
Maciej
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 31.12.2002
Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A może byś tak skopiował z małą szybkością np.x4 ...
Stary 12.02.2003, 07:49   #6
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
maciej - nie pisz glupot prosze - co z tego ze przegra to wolno? jesli naped NIE widzi plyty?

dalej - na rynku jest jeszcze WinDAC i jego wersja pod dos'a - udalo mi sie tym nie raz zgrac 'trudna' plyte ktorej windows nei widzial albo widziec eni chcial (znajdziesz w google)

a jesli to key2audio - to przejdz sie po kolegach, pracy - gdziekolwiek - i wkladaj w kolejne czytniki - w koncu ktorys zobaczy

PS. jesli dobrze zrozumialem piszesz o stacjonarnej nagrywarce Audio(?)
Stary 21.02.2003, 17:01   #7
bevier@wp.pl
Bywalec

Data rejestracji: 02.06.2002
bevier@wp.pl w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
cd-rom lg x32 radzi sobie z k2a przynajmniej moj daje sobie rade
Stary 21.02.2003, 20:59   #8
Glover
Bywalec

Data rejestracji: 18.09.2002
Glover w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ja używam zawsze najnowszego CloneCD

Ja używam zawsze najnowszego CloneCD i korzystam z profilu AudioCD z tym, że trzeba sprawdzić w ustawieniach profilu szybkość odczytu (najlepiej 4x) i zapisu (8x). Ot, z własnego doświadczenia...

... and Beer for All!
Glover jest offline  
Stary 21.02.2003, 21:16   #9
lopus
WeldMaster

Data rejestracji: 16.08.2001
lopus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A podmianka pliku cdfs.vxd nie załatwi tej sprawy? POczytaj tutaj
http://www.sonicspot.com/alternatecd...tecdfsvxd.html sciagnij ten pliczek i zobacz...ten plik widzi tracki z płyty jako wavy.
Dołączone pliki
File Type: zip cdfs.zip (38.6 KB, 46 oglądane)
lopus jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: