![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.03.2003
![]() |
No One Lives Forever 2 - trzecia płyta?
Witam.
Mam image gry No One Lives Forever 2 na dwóch płytach. Gdy wypalam na płytki, wszystko jest OK, dopiero w trakcie instalacji (gdzies pod koniec) woła mi o Disc 0 ![]() Z tego co wiem gra ta wyszła na 2CD, zreszta w necie nikt nie ma trzeciej płytki. Gdy instalowalem z image dzieje sie to samo. Wiec pytanie: czy powoduje to zabezpieczenie gry, czy moze image jest skopany? (Chociaz watpie, bo dwa razy sciagalem te gre) Dodam, ze pierwsza plytka jest zabezpieczona securom *new* 4.82.01.0029 a ja mam LG-32 przerobiona na 40 Czy ktos spotkal sie z tym problemem? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() |
założe sie że szuka na tej 3 plytce pliku z roszeżeniem *.cab
miałem tak samo z inną grą.(co by ci tu poradzić) -chyba musisz znaleśc inną kopie ![]() ![]() ![]()
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Zigbo8 a z ktora gierka miales taki problem?
bo mi sie to jeszcze zdarzylo z red faction 2 hmm, ciekawe co za oszolomy wpuszczaja takie kopie do netu. |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Takie coś wywala jak się żle skopiuje płytę, woła o nieistniejąca płytkę i plik cab, tak więc masz problem bo wina leży po twojej stronie. Jeśli uzuwasz clony xxl do wykrywania zabezpieczeń to on nie znajduje CD CHECKS więc tu może buć pies pogrzebany.
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.05.2002
![]() |
tu nie jest potrzebna 3 plytka tylko masz ****ana 1 albo 2.
uszkodzony jest plik .cab musisz sobie jeszcze razprzegrac z dzialajacej wersji |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.01.2003
![]() |
moja historia...
Mam podobny problem. Robilem kopie bezpieczenstwa chyba gry Wladca Pierscieni PL (1 CD). Probowalem zainstalowac wlasnie kopie tej gry. Podczas instalacji wyskakuje blad "Wloz dysk 0, zawierajacy plik data 3.cab". Pomyslalem sobie, ze moze zle sie przegrala. Na poczatku sprawdzalem na cd-romie LG i na DVD (zapomnialem juz jaka to firma
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
miałem dokładnie tą samą sytuację co ty.
Pod koniec 1 płyty Nolf cd1 prosił o włożenie cd0 Długo nie mogłem dojść do tego co jest nie tak. Ale tak jak mówią inni ta płyta (jej obraz z netu ciągnięty przez kazaa) był uszkodzony.... wk*rwiłem się nieziemsko teraz ciągnę tą samągrę przez emule mam nadzieję że będzie dobry... PS druga płyta nolf z kazy też jest uszkodzona!(defekte sektoren) |
![]() |
![]() |
#9 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
DEFEKTE SEKTOREN to jest zabezpieczenie a nie błąd!!!! Panowie radzę zajrzeć do profili do clona które ktoś tu podrzucił.
#10 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.01.2003
![]() |
odpowiedz do Bidiego
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|