![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.04.2003
![]() |
obraz bin z zabezpieczeniem
sorki, moze pytanie jest banalne ale strasznie zalezy mi na czasie wiec nie szukam w archiwach a znam sie na tym wszystki srednio-slabo. chodzi o program euro4kids.
mam obraz plyty w pliku bin, jak ja wypale w nero to spoko sie instaluje ale potem niechce sie uruchomic (jakis blad w skrypcie - nierozpoznawalne komenda w linii 16). jesli zrobie vurtuala w cdrwin, to program spoko sie uruchamia i jest ok. obraz plyty nie zawiera zadnego cracka i nic w tym guscie nie moge znalezc na necie. nawet jak zrobie obraz w clone cd z tego virtuala i pozniej wypale to tez nie dziala. czy jest mozliwosc ominiecia tego zabezpieczenia z tego obrazu plyty?? czy moze macie jakies inne pomysly jeszcze?? bardzo prosze o pomoc. pozdr. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znaczy to ze wirtualny naped potrafi zemulowac to zabezpieczenie (jesli takowe w ogole tam jest), a probowales zgrac ten zemulowany obraz z wirtualnego napedu na plyte? Tzn nie wypalaj w nero jako plik>nagraj plik obrazu tylko kopiuj plyte z wirtualnego napedu.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
sprobowalem. efekt - wywala sie na 50 kilku procentach. "unrecoverable read error" - czyli jednak jakies zabezpieczenie tam jest.
jakies inne pomysly ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Pierwszą rzeczą jaką powinneś zrobić ...to sprawdzić czym owa płytka (obraz) jest zabezpieczony ...użyj do tego np.ClonyXXL ...
A potem według zabezpieczenia odpowiednio skonfigurować np.CLoneCD a żeby móc poprawnie nagrać na płytkę ..... ![]()
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 17.04.2003 o godz. 11:19 |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
probowalem clonyxxl wersja 2.0.1.4
wywala sie przy skanowaniu, komunikat iscie komediowy: "podczas dostepu do pliku bez nazwy wystapil nieznany blad" ![]() robi to podczas "szukania starforce". kurde to euro+ jest z 2000 roku i jeszcze sa z tym problemy. nie wierze ![]() zeby cracka na sieci nie bylo. makabra ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 22.01.2002
![]() |
Mam to samo co ty.
U mnie jednak clonexxl najnowszy pokzal ze jest to securom new. I tez nie umiem tego nagrac. Moze to wina jednak mojej nagrywarki Teac x24. Co radzicie jak to nagrac? |
![]() |
![]() |
#7 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaraz - a czy jest w ogole mozliwe zrzucenie plytki zabezpieczonej securom new do obrazu w formacie *bin? Ten format chyba nie zawiera informacji o zabezpieczeniu ani o subkanalach wiec moim zdaniem potrzebny jest tu po prostu *****. No albo uzywanie z wirtualnego napedu. Z reguly wszystkie obrazy *bin z netu zawieraja juz cracki, no a jesli ten nie mial to trzeba szukac. Tak mi sie wydaje...
|
![]() |
![]() |
|
|