![]() |
Poczytaj pkt.VI,VII,VIII
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=14663 |
Witanko
A spróbuj z profilera,czyli opcja sd1,uruchom clonecd,2 okienko nagraj plik obrazu oraz zaznacz opcje ,,ukryj nośnik CDR" i wypal Według mnie powinno pomóc. Giena |
Pytanie :Czy masz nagrywarkę czy LG ?
Giena |
Obraz działa, płytka nie-Longman English Dictionary
Mój problem przedstawia się następująco:
mam słowniczek oryginalny na płytce - Longman Interactive English Dictionary (LIED2) no i chcę go przegrać. Clony XXL 2.0.1.4 pokazuje że płytka jest zabezpieczona SafeDisc'em v1. Spox, otwieram profilera 1.2, zaznaczam Safe Disc v1, w opcjach odczytu zaznacza się regeneracja danych, pomiń sektory - 0, szybkie omijanie błędnych sektorów - auto, prędkość czytania danych - max, prędkość czytania audio - max, jakość ekstrakcji audio - średn., opcje zapisu: prędkość zapisu - max, słabe sektory - ignoruj, zaznaczone: zawsze zamykaj ostatnią sesję. Z tymi ustawieniami w Clone CD 4.3.2.2 wypalam obraz płytki. Wywalam oryginała z napędu. Włączam z obrazu słowniczek i wszystko gra - działa bez zarzutu. Wyapalam płytkę alcoholem 120% 1.4.7 (build 1500) i z płytki już słowniczek nie działa :/// Wkładam płytkę, odpala się autostart i pyta się czy chce uruchomić słownik, naciskam tak no i jest napisane żebym włożył dobrą płytę :/// I jak mam zrobić dobrą kopię zapasową ?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:32. |