![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() |
płyta AUDIO - TEKNICA - jak to ugryźć ??
Witam,
Mam powazny problem, w związku z tym postanowiłem zwrócić się do Was o pomoc. Posiadam oryginalną płytę audio z imprezy techno - z Festiwalu TEKNICA.. Problem w tym, że można ją odsłuchiwać TYLKO i wyłącznie w sprzęcie typu wierza, magnetofon. Po włożeniu do CD-ROM'u, widoczny jest tylko jeden plik i jest to plik html. Można go odpalić i otworzy nam się stronka z podziękowaniami dla instytucji i firm, które pomogły w organizacji imprezy. I to wszystko, kawałków już nie posłychamy w kompie. Jak to rozgryźć ?? Chciałbym mieć te kawałki w mp3, a także móc posłuchać płytki w kompie a nie tylko w grajku. ![]() Czekam na Wasze konstruktywne odpowiedzi.
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
![]() |
?? ?? ??
Co jest Panowie ?? Nikt nie zna odpowiedzi ?? Podobno jest tutaj tyle kompetentnych osób, wydawałoby się, że odpowiedź pojawi się w mgnieniu oka, a tu cisza ?? Naprawdę nikt nie może mi pomóc ??
Pozdrawiam.INCOGNITO Ostatnio zmieniany przez INCOGNITO : 07.10.2003 o godz. 18:18 |
![]() |
![]() |
#3 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Witam ...
Prawdopodobnie jest to Key2audio ...sprawdż w CloneXXL. Jeśli tak ,to Twój napęd powinnień obsługiwać key2audio jeśli nie to zawartość płyty nie będzie "widziana" ...jeden z niewielu napędów jakie to potrafi to DVD-ROM Toshiba SD-M1612 . Napędy które mają problem z odczytem takiej płytki ,można sobie poradzić programem EAC .Odczytane ścieżki zrzuć do wav. a dalej powinneś wiedzieć jak do mp3. Więcej o key2audio: http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/zabezp/key2audio.php3 ........pozdrowienia ![]()
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 07.10.2003 o godz. 19:26 |
![]() |
![]() |
#4 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
Wreszcie ktoś się odezwał i napisał coś konstruktywnego. Zauważyłem, że na tym forum często ludzie piszą pierdoły "ni przypiął ni przyłatał", albo odpowiadają "Starym Wyjadaczom", a już nowym użytkownikom nie bardzo albo w ogóle. Ale nie ważne, nie w tym rzecz. Wracając do tematu, sprawdzałem ClonyXXL'em, i pokazał mi: "Brak/Nieznane zabezpieczenie" i ani jednej "trupiej czachy". Ale spróboję tym EAC'iem, może nim odczytam. Jak już będę miał wav'y to dalej pójdzie z górki.
![]() |
|
|