![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Plyta Lipnickiej - EMI - Zabezpieczenie
Nie znam sie za duzo na zabezpieczeniach... normalnie sobie radzilem - ale teraz to jestem zbyt mocno wkur... ony...
Kupilem sobie pirata, bo chcialem przesluchac plyte - a gosciu mial do wyboru piraty i orginaly - umowilem sie z nim ze jak co to wymieni mi na orginala.. Plyta mi sie spodobala - a ze jakosc pirata to byla pewnie MP3 128 wiec czym predzej wymienilem na orginal - i tu zonk - bo jest zabezpieczona (ile bluzg polecialo, mail do EMI juz wyslany...) - ale teraz do sedna : jak to ugryzc - bo mam przenosnego MP3 palyera... , jak zrobic chociaz kopie audio.. Clonexxl wskazuje na nieznane zabezpieczenie audio... wiec co z tym zrobic?? Ma ktos jakis pomysl... bo sie chyba wroca i zamienie spowrotem na pirata (jak widac lepiej byc piratem bo jak uczciwy chcesz byc to ci dupe ogola...) Jakby mial ktos cos do powiedzenie to bylbym happy... Faq, forum pobierznie, bo pobierzenie przjrzalem - i odpowiedzi nie znalazlem - mam nadzieje, ze to lamerskie pytanie ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|