![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.07.2005
![]() |
Pomoc
witam!
mam taki problem. posiadam gre GTA SA i chcialem ja sobie przegrac na dvd, posiadam ja tez w wersji dvd. przeskanowalem A-Ray Scanner wykryl zabezpieczenie i teraz moje pytanie w jakim programie nagrac obraz zeby mozna bylo tez ustawic z listy kodek wykryty przez scanner. wiem ze widzialem juz cos takeigo na forum ale szukam od dwoch dni i nic nie moge znalesc!! prosze o pomoc bo nie chce marnowac nosnikow.
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nagraj to programem Alcohol 120% no i oczywiście nie zapomnij o rodzynku po instalcji gry
![]()
#3 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Jeżeli masz wersję słodzoną, to kopiujesz jak popadnie i czym popadnie- i tak musisz zastosować słodzik. Natomiast jeżeli masz wersje oryginalną badź klona to w A 120% zaznaczasz analizę DPM (poziom wysoki) przy odczycie i zapis RMPS przy zapisie (dla DVD nie ma profili)
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
![]() |
ok wszystko jasne!!
ale w jakim programie przed nagrywaniem wybieralo sie zabezpieczenie?? ktore wczesniej wykrylismy A-ray scannerem ![]()
#5 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w Alcoholu 120% wyszukujesz na liście profili
#6 |
Wymiatacz
![]() |
Nie ma profili dla DVD- zaznaczasz DPM przy odczycie i RMPS przy zapisie i to jest Twój profil.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
![]() |
to ja juz nie wiem1!
ale na 100% dyl gdzies taki temat na forum ze najpierw sie A-Ray Scannerem robilo scan a pozniej przy nagrywaniu obrgrami ustawic kodek ktory wykryl Scanner!!!!! JEzeli ktos wie w jkim Temacie to bylo lub co to jest za program to prosze o pomoc w znalezieniu!!
#8 |
Wymiatacz
![]() |
Ja naprawdę cierpliwy jestem ale nie jestem idiotą i wiem co piszę- jak nagrywasz CD masz wybór a na DVD nie. Proszę bardzo- materiał dowodowy.
|
![]() |
![]() |
#9 | |
No Guts, No Glory
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
Cytat:
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
|
![]() |
![]() |
|
|