![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.02.2003
![]() |
Mam pytania dotyczace zabezpieczania plyt CD programem SafeLock. poniewaz mam zamiar go zakupic chcialbym sie dokladnie dowiedziec czy mozliwe byloby zrobienie czegos takiego.
Z kumplami krecilem film - pamiatke (cos na styl "Szalencow" jezeli ktos ma ). Film pieknie zmontowalem i jest ok. Mam jednak jedno pytanie - na czym polega zabezpieczenie stosowane przez SafeLock'a do zabezpieczenia filmow DivX ? Chodzi mi dokladnie o to czy taki plik mozna skopiowac na dysk twardy? Jak zabezpieczyc film (format DivX, wielkosc ok 700 mb) aby nie mozna bylo go W ZADEN sposob skopiowac (nawet na dysk) i zeby mozna bylo go ogladac tylko z plyty CD? Prosze o powazne potraktowanie tematu, bo wiem ze czesto mozna dostac odpowiedzi daleko mijajace sie z tematem .Z gory dzieki.
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Co prawda ostatnio sie nie zajmowalem tym programem ale kiedys wystarczylo wczytac film z plyty do virtualduba i w ten sposob zapisac na dysku.
Ale mialem wersje demo nie wiem wiec czy w pelnej jest mozliwosc lepszego zabezpieczenia. |
|
|
|
|
#3 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.10.2002
![]() |
W programie AllPlayer 2.x jest opcja, ze film mozna zabezpieczyc haslem. Skopiowac go mozna ale nie chodzi..
. I chyba musi byc odtwarzany tylko z tego programu. P.S. Musi to byc plik .avi! |
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.02.2003
![]() |
Hmm... jak dla mnei to za malo. Ja chce po prostu, zeby przecietny uzytkownik, posiadajacy nagrywarke ale nieduza wiedze o klonowaniu plyt i kopiowaniu ogolnie nie mogl tego skopiowac. Zeby trzeba bylo sie jednak troche pomeczyc z tym
![]() Aha, i mam dodatkowo pytanie. Na cdrinfo.pl jest opisywany program ktory zmienia wielkosc pliku do 2ch gb. Czy tak zmodyfikowany plik nadaje sie do uzytku? moze takie zabezpieczenie byloby juz jakos skuteczne... |
|
|
|
|
#5 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
podpowiem ze to zabezpieczenie nei jest skuteczne
jesli ma sie dac obejzec film i nie puszczasz tego przez przemysleni zmajstrowany program - to i tak zawsze przechwycisz strumien - lub obejdziesz problem tak jak weron - virtualdubem... ps. safelocka przecinasz no problem na liteonach
|
![]() |
|
|