![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.03.2006
![]() |
pomozcie uruchomic race driver 3 !
witam,
to moj pierwszy temat na lamach tego forum. Pomozcie mi z uruchomieniem ToCA Race Driver 3. Zabezpieczony jest StarForce 3.7.13.00 Mam nadzieje ze jest jakis sposob bez odlaczania napedow, bo w laptopie jest to niemozliwe. Bede musial poczekac na cracka ![]() POMOCY! pozdrawiam |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
naucz sie czytac i uzywac opcji szukaj
|
![]() |
![]() |
#3 | |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Cytat:
![]() kolega na prawdę ma problem gdyż 2 podstawowe metody u niego nie będa działać ![]() 1. kopia płyty cd uruchomi się tylko w cd/dvd-romie (nie da rady w nagrywarkach gdyż te odczytają ATIP) A, że w laptopie zapewne jest nagrywarka więc odpada... 2. uruchamianie obrazu z napędu wirtualnego trzeba fizycznie odpiąć napędy optyczne są jeszcze inne metody z których nie korzystałem: 3. oprogramowanie typu sfnightmare lub starfuck (nie polecam tej metody gdyż czasem robi bałagan w systemie i prawdopodobnie nie działa z nowymi SF) 4. uruchamianie z napędu USB - także nie wiem czy działa z nową wesją, nie posiadam takowego czytnika... 5. jezeli masz płytę główną pod nforce 3/4 to możesz w menadżerze urzadzęń wyłączyć odpowiednie kanały IDE ale że, w laptopie zapewne takiej nie masz też odpada wygląda, że masz problem ![]() A najlepiej graj z oryginału !!! ![]()
![]() |
#4 |
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Nie mam tej gry, ale na isohunt jest jakiś EXE
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
No Guts, No Glory
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
zobacz ten post : http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=62747
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wasz Pan i wladca
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.07.2003
![]() |
a co zrobi***263; je***347;li po odpi***281;ciu (nie wy***322;***261;czeniu) nap***281;d***243;w gra dalej nie dzia***322;a?
|
![]() |
![]() |
#8 | |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.06.2005
![]() |
Witam
Mam podobny problem ![]() Zainstalowalem z Deamon Tools 4.0.3 i wywala ze mam wlozyc plyte do innego napedu. Wiec jak zalecali w cracku sciagnalem VirtualDrive Pro i tak jak w opisie wylaczam IDE i nic nadal to samo "włoz plyte do innego napedu :/ " Szykam wszedzie i nic, nigdzie nie ma nic wiecej,jak inaczej poradzic sobie z tym "szatanskim zabezpieczeniem :/ " Na kompie mam LG nagrywarke CD-RW i DVD-RAM LG Oprogr. : Nero 7,0 Alcohol najnowszy (nie pamietam cyferek :p ) VirtualDrive Pro Deamon Tools Nie przychodzi mi nic innego do glowy :/ -=pozdrawiam =-
#10 |
No Guts, No Glory
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
alagor a czy czasem nie masz po zainstalowaniu A120% i DT 4.03 dw***243;ch naped***243;w virtualnych ? je***380;eli tak to odinstaluj DT lub A120% ( musi by***263; jeden nap***281;d) i wtedy od***322;acz nap***281;dy i podm***261;tuj obraz pod virtuala i graj
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
![]() |
Witam
Po pierwsze thx za odpowiedz. Po drugie masz racje, mam wirtuala od Alcohola i od DT ![]() No to musze poczekac do piatku i przetestowac czy to pomoze (teraz poza domem - studia :/ ) -=pozdrawiam =-
#12 |
Bywalec
![]() |
@Ghost_mode
Nie mo***380;na zweryfikowa***263; autentyczno***347;ci |
![]() |
![]() |
#13 | |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() jeżeli to nie pomoże to poszukiwania przyczyny będą dalej trwać...
![]() |
#14 |
Nowy na forum
![]() |
Witam
No wiec, zri\obilem tak jak mi powiedziano czyli : wylaczylem wszystkie Virtuale i napedy CD-rom itp. Zostal tylko virtual od DT a w nim rzecz jasna TOCA no i nic ciagle wystepuje ten sam blad :/ "Wloz plyte do innego napedu i nacisnij PONOW " Czy ktos juz sie uporal z tym ?? -=POzdrawiAM=-
#15 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
A czy może mieć znaczenie to, że najpierw zainstalowałem grę a później odłączyłem napędy? Co do klucza to nie mam innego ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|