![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.07.2007
![]() |
Technika zabezpieczeń
Generalnie to niewiem czy w dobrym dziale jestem.
Jakby co prosze o przeniesienie. W związku z moim pierwszym postem dotyczacym Libcrypt i SecuRom 7, po przebrnieciu tilkunastu artykułów, dalej niewiem nic, ale pojawiły się pytania. Prosibym o poprawianie mojego toku myślenia. 1. Do wykonania poprawnej kopii zabezpieczynej Libcrypt lub SecuRom 7, powinienem poprawnie odczytywać dane subkanałowe. 2. Dane subkanałowe mogą mieć postać 96 bitową. 3. Alcohol 120% powinien sobie poradzić. 4.A-Ray scanner powinien dopełnić reszty Sprawa niby prosta ale: W Alcohol 120% nie jestem w stanie ustawić profilu Securom (4/5/7). Czy ta sytuacja może być spowodowana wersją trial Alcohol'a? Czy raczej nagrywarka nie obsługuje 96 bitów subkanałowych? Jak to sprawdzić? Dodam że kopiowanie płyt pod PS2, PC, MAC i inne nie stanowiło żadnego problemu, aż do dzisiaj. Proszę o jakąs podpowiedż. Moja nagrywarka to: LITE-ON SHW-16H5S. Generalnie płytki oddaje za jakieś 3 dni, więc trochę czasu mam. Jest to dla mnie prioretytowa sprawa, a jestem y kropce. Prosze o pomoc. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|