![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.08.2002
![]() |
Mam problem z gra Harry Potter Chamber of Secrets jest zabezpieczona safedisc v2 po wypaleniu gy sie wlaczy setup i wybiore jakis jezyk to momentalnie sie zawiesza cd rom cos zamieli raz a potem zero reakcji
prubowalem juz wiele razy i nic sciaglem profile ktore sa w dziale download prubwalem na poczatku profil safe disca z aws a potem bez aws(a potem sld pis lpr i oczywiscie partie leppera, potem przyszedl on sam ale tez nic nie pomogl powiedzial ze zrobi blokade wszechobecnych autostrad w polsce i wkoncu mi ktos pomoze )probowaalem starego clonyXXL tego co sie jeszcze dalo spod niego uruchomic cloneCD i nic ciagle to samo(dobrze ze wypalam na cdrw bo bym ladnie poplyna z plytkami) gre sciaglem z dc++ nazwa pliku DEV-HPCH.bin i moze ktos mi cos doradzi czy cos nie wiem moze sie gdzies pomylilem...
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.08.2002
![]() |
ha fajnie ze mozna na was liczyc fajne forum nikt ani slowem sie nie odezwal dobrze ze sam znalalem odpowiedz nie na tym forum wielki dzieki ... co za ludzie
widze ze nie ma co na was liczyc |
|
|
|
|
#3 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
teraz juz nie mozesz na nas liczyc
|