![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
www.ROVERki.pl
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
EDUROMy raz jeszcze ;-)
oczywiście zacząłem od opcji search. Nie pomogło ;-(
Chodzi mi o przegranie Eduromów do matematyki klas 4,5 i 6 (strefa P4,P5 i P6). Moja zona przytargała to ze swojej szkoły i chce żebym jej zrobił kopię, aby mogła w domu przygotowywać się do pracy z dziećmi. Niestety A-Ray nie wykrył żadnego zabezpieczenia, Protection-ID też nie. Dodam że każda klasa to 2 płyty. Czy jest może do tego jakiś dysk instalacyjny, którego nie zabrała ze szkoły?? Podjąłem próbę przegrania. Spróbowałem Clone CD na ustawieniach Protected PC game. Skopiowało OK. ale sie nie odpala. Może ktoś mi pomoże ?? Pozdrawiam serdecznie String |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
>my private watch dog ;)<
Data rejestracji: 09.04.2003
![]() |
Cytat:
Zainstaluj oryginalne płyty i przeskanuj a-ray również katalog z instalacją, musi wykryć jakieś zabezpieczenie. Jak nie spróbuj to przegrać z profilem securom new, tak jak w poradniku mallowa. Testuj na RW. Jak to nie będzie działać, zrób obraz alkoholem i zinstaluj np pod demonem lub w alkoholu z odpowiednią emulacją zabezpieczenia. Jak to nie pomoże poszukaj cukierka do swoich edurom'ów w supermarkecie emule .Jaką masz nagrywarkę ?
|
![]() |
|
|