![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
FIM Speedway Grand Prix ?
Czy w/w gierka jest czymś zabezpieczona ?
Sciągnąłem taki pliczek SGP[http://www.<a href="http://www.osiol...siolek.com</a>].BIN do tego Cue i nic, deamon wyemulował obraz tylko że gdy uruchamiam setup lub cokolwiek to pojawia się czarne okno i cisza, zero odzewu ? Czy to może być wina złego Cue czy zabezpieczenia ? sam już nie wiem. Pozdrawiam |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.10.2002
![]() |
Ta gierka nie jest niczym zabezpieczona. Przynajmniej niczym znaczącym. Ja przegrałem na Clonie bez żadnych problemów. Jesli chodzi o obraz no to nie mam pojęcia czemu ci nie chodzi bo ja mam na płytce. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
no cóż chyba bede musiał zapuścić to jeszcze raz ![]() PS. a jakie wrażenia odnośnie samej gry ? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
![]() |
Gierka za***ista. Skąd ją ciągnąłes? Szukam Demonic Speedway ale na razie susza bo jest zabezpieczona STARFORCE PROTECTION SYSTEM a z tego co wiem to na razie nie ma żadnego cracka. Na necie też nie mogę jej znaleźć. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
mam nadzieje że tym razem wszystko pójdzie dobrze. Co do Demonic Speedway no cóż też chciałbym wiedzieć coś więcej mam nadzieje że znajdą szybko obejście tego fucking zabezpieczenia, bo nareszcie zaczeło się coś ciekawego dziać w grach sportowych !!Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.01.2003
![]() |
Sorry , ale nie wiem czym wy się podniecacie ! . Ta gra jest SUCKS ( jak 99% polskich ) . Naprawde gra jest prymitywna , nawet zapezpieczenia dla picu nie dali
.
|
|
#7 |
|
Nowy na forum
![]() |
Oczywiście ma WIELE niedociągnięć ale i tak dla każdego fana żużla jest najlepszą grą jaka jest obecnie na rynku!!!
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.03.2004
![]() |
Witam , mam problem z tą grą , a dokładniej z zainstalowaniem patcha (1.20) do tej gry , gre nagralem na cd i chce użyć patcha , a tui wyskakuje komunikat żebym włożył orginalny cd do CD-ROM-u.
Może wie ktoś jak zainstalować tego patcha?? |
|
|
|
|
#9 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Jak path to musi być nowy słodzik (zazwyczaj pathy zastępują pliki *.exe w tym przypadku cukierki
) Więc możesz spróbować wgrać starego cukierka, a jak nie będzie działać to szukać pod wersje 1,2Polecam www.gamecopyworld.com
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
#10 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.03.2004
![]() |
Ale on nie chce sie zainstalowac bo woła o płyte , a plyte wlozona jest do napedu. Moze jakies inne propozycje?? PLIZZZ
|
|
|
![]() |
|
|