![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() |
Problem DVD-Video z wesela
siemanko, mam film z wesela siostry nagrany na płycie DVD i chciałbym zrobić sobie kopię ale film jest tak zabezpieczony że ani "alkohol "ani DVD dekrypter nie może sobie z tym poradzić, w alkoholu wyskują błędy odczytu już od pierwszego sektora, próbowałem wielu programów bez rezultatu, poradzcie mi jak to skopiować
pozdrawiam qolejowy qolejowy@wp.pl |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Czy DVD Decrypter pokazuje jakieś zabezpieczenie ? Może płyta jest porysowana , albo padła . Odtważa się dobrze ? A próbowałeś poprostu wykopiować całść na HDD ? |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() |
Siemanko, film odtwarza się pięknie płyta nie ma żadnej ryski, na HDD nie daje się skopiować "błąd odczytu danych "CRC" a zabezpieczyła go firma która filmowała wesele i przygotowała tą jedną płytę za każdą następną kopię żądają po 50 zł
|
![]() |
![]() |
#4 | |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=39366 Może coś Ci to da. Coś gdzieś słyszałem o zabezpieczeniu które daje taki lub podobny efekt, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć. Jak coś mi się przypomni lub na coś wpadnę to dam znać. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2002
![]() |
[QUOTE=Czołgista]Dziwna sprawa ! kto by zabezpieczał film z wesela
![]() QUOTE] np. http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=40105 ludzie to świnie tylko bardziej pazerne (50 zł za kopię dvd). ![]()
#6 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Jaka to firma ? trzeba innych ostrzec !!!
#7 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Może DVDFab pomoże ?
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.07.2003
![]() |
to proste....
Przecież to proste. Oczywiście ze zabezpiecza się filmy z wesela. Wtedy za każdą kopię dla kolejnego członka rodziny można wziąć od klienta 100zł!! O zgrozo, są takie firmy weselno-videowe
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.02.2005
![]() |
Witam wszystkich Forum! Moj pierwszy posting.
Mam ten sam problem jak opisal to qolejowy. Jest to weselne dvd ktore zadnym znanym mi programem nie dalo sie skopiowiac. Wszystkie proby spelzaly na niczym. Na dvd znajduje sie tylko plik z .wav dlatego nagrywarka jest oszukiwana ze jest to plyta muzyczna oraz na plycie sa widoczne mikoporysowania aby wykluczyc jej scanowanie. W stacjonarnym dvd plyta gra bez zadnych problemow. Jezeli ktos zna inna metode jej skopiowiania, prosil bym o instrukcje. Bye Gregorek |
![]() |
![]() |
#10 | |
No Guts, No Glory
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
Cytat:
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Calibra is the best!!!
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
Hahahahahaha ja nie moge buhahahaha wielkie koncerny na swiecie co chwilke wypuszczaja nowe zabezpieczenia przeciw przegrywaniu płyt i inni je łamią a tu goście jakimś dziwnym progsem zabezpieczyli płytke z weselem i nikt nijak nie moze tego ugryść. O jezu zaraz mnie rozwali ze smiechu hahahahahahaha. Ktos kto wymyslił ten program do zabezpieczenia tej właśnie płyty powinien pogadać z wydawcami filmów i gier, miałby duuuzooo kasy za takie coś.
|
![]() |
![]() |
#12 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
i jak komus udalo sie zlamac zabespieczenia na tych fimach napiszcie !!
![]() cikawa historia ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Swego czasu prowadzilismy rozmowy z przedstawicielem firmy Pro Kadr na temat metody zabezpieczania plyt DVD Video. Niestety, kontakt sie urwal wiec nie wiem jak dalej sie to potoczylo. Mozliwe ze czlowiek ow w koncu osiagnal cel i opracowal metode zabezpieczenia plyty DVD.
|
![]() |
![]() |
#14 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2004
![]() |
Kopiowałem znajomemu płytę ze studniówki syna,kopię zrobiłem DVD Dekrypterem,choć trochę to trwało,opcja ignoruj błędne sektory, odczyt płyty trwał ponad dwie godziny.Clone,Nero i Alcohol nie dał rady.
|
![]() |
![]() |
#15 |
Calibra is the best!!!
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
A co to za program jest do zabezpieczania tych płytek? Może zna ktoś nazwe?
|
![]() |
![]() |
|
|