![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.07.2005
![]() |
Problem z Euro plus reward (angielski)
Witam wszystkich
Chcialem w jakis sposob wypalic Euro plusa. Z tego co wiem to ma on zabezpieczenia (w tym temacie jestem lekko zielony). Mialem pliki Mds rozpakowalem to Isobusterem i chcialem wypalic. Tlko teraz nie wiem za bardzo jak i czym b slyszalem ze nero to raaczej nie pojdzie pozniej. Pewnie wielu z was zdenerwuje moj post ale naprawde szukalem odpowiedzi na moje pytanie i konkretnej znalezc nie moglem. Bardzo prosze o pomoc. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
To bylo juz na forum. W skrocie. Zabezpieczenia tam nie ma. A jesli jest, to sciagnij sobie setup ze strony producenta i nagraj na plyte. To tyle. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
szukalem dosc dobrze.A zabezpieczenie to musi jakies byc bo kumpel wypalil wlasnie w nero i sam setup chodzi natomiast nie chodza plytki z kursem. Po wlozeniu do napedu plyty pokazuje komunikat o niewlasciwym dysku.Chce to wypalic dla siebie i nie chce zmarnoiwac 8 plyt...
|
![]() |
![]() |
#4 |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Oj tutaj nie dopatrywalbym sie zabezpieczenia. Tylko nalezy postarac sie o patcha, ktory naprawia ten blad. On na pewno posiada ta wersje, ktora nie dziala na windows xp. I stad te problemy.
Zreszta nie wiem co ten Twoj kumpel tam wyczynial. Bo jak juz wspomnialem wyzej sam setup jest do sciagniecia ze strony producenta. Wiec nie jest zabezpieczony. A na dodatek posiadam caly w/w kurs takze wiem o czym pisze. Problemy, ktore wiec wynikaly moga byc innego typu niz te, ktore wynikaja z zabezpieczenia przed nielegalnym kopiowaniem. |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
tzn. wedlug ciebie powinienem sciagnac tylko ten setup i powinno wszystko grac tak?
|
![]() |
![]() |
#6 |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Niekoniecznie. Mozesz sobie nagrac to co masz. Tylko mowie jak bedzie czarny ekran to poszukaj patcha, ktory naprawia ten blad.
A masz ta wersje: http://img37.imagevenue.com/img.php?...=265_Setup.jpg Czy nowsza? |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
mam ta wersje.ten patch to chodzi o plik disk.exe ??
poza tym jak juz wspomnailem nie mam czarnego eranu tylko komunikat o nieprawidlowej plycie w napedzie (jak juz wloze plyte z kursem) |
![]() |
![]() |
#8 |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Nazwa patcha to:
euro++patch Komunikat nie wynika z zabezpieczenia plyty. Moze byc tak, ze instal8jesz z virtuala po czym tasujesz sobie napedami i on nie moze znalezc plyty. Program jest sam w sobie troche ulomny bo z tego napedy, ktorego instalujesz musisz go uruchomic. |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
ok juz wszystko dziala. Sciagnalem patcha o ktorym napisales i jest ok
![]() Ostatnio zmieniany przez kadet052 : 03.07.2005 o godz. 22:53 |
![]() |
![]() |
|
|