![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.01.2003
![]() |
Problem z Euro Plus Sprachkurs Deutsch
Nie wiem jak przgrać te plytki sa chya czymś zabezpieczone ale nie wiem czym a ClonyXXL nic nie wykrywa !!! Jak płytke przgram to instalacyjna chodzi i program chodzi ale jak proboje odpalić same lekcje to sie nie laduje nic tylko czarny ekran zawsze tak jest a przegrałem już z 9 płytek i wszytko niedziała, pomóżcie !!
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.01.2003
![]() |
No pomóżcie !!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
Płytki nie są zabezpieczone. Musisz mieć patcha, on poradzi na te czarne ekrany. Tan temat był już poruszany - uzyj opcji SZUKAJ !!!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
A może rozwiniesz temet z patchem. Ja również założyłem post o tym temacie i dostałem standardową odpowiedz "ten temat już był użyj wyszukiwarki", i zgoda było dużo o euro plus+ z tym że najczęściej o angielskim, i finał jest taki że śię namęczyłem i odpuściłem bo WYSZUKIWARKA NIC KONKRETNEGO NIE ZNALAZŁA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Nic konkretnego !?! To się naucz ją obsługiwać !!!
Odpowiedź masz w poście ROZWIAZANIE do EURO plusa 100% Aragorna. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
![]() |
A mówiłem O NIEMIECKI EURO PLUS+ SPRACHKURS DEUTSCH cisza: a aragorn pisze o Europlus rewrd czyli o kursie angielskiego i ten patch u mnie nie działa
![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez krzypaw : 19.06.2003 o godz. 16:19 |
![]() |
![]() |
#7 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
moze poszukaj cos w CUKIER S.A.
#9 |
Bywalec
Data rejestracji: 01.11.2002
![]() |
Zabezpieczona jest 1 plytka jakims Securomem (juz nie pamietam ktora wersja),pozostale maja Bad Sectory pod koniec plytki.Przegralem to Alcoholem, ale byl problem ze zwisem Windy.Trzeba wyłączyc autoodtwarzanie CD i recznie uruchamiac plytki.U mnie pomoglo
Pozdrawiam
#10 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Sorki pomyliłem się nie zauwazyłem, że piszesz o niemieckim. Może pomoże Ci coś ten link (choć też dotyczy angielskiej) http://www.ydp.com.pl/pomoc_pokaz.as...7&ProblemID=23
Pozdrówka |
![]() |
![]() |
#11 |
Stały bywalec ;)
![]() |
U mnie jest tak: przegrywam płytę startową zabezpieczoną securom new 4.77 cośtam i instaluje z przegranej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.06.2003
![]() |
Ja mam inny problem z Euro plusem
mam obydwa:Niemiecki i Angielski ale jak zainstaluje obydwa to mam lekcje tylko z ostatniego. Jak to zmienić? A jeśli chodzi o przegranie spróbujcie użyć CLONE CD a w profilach wybrać DATA CD. Ja przegrałem tak najwięcej płyt. |
![]() |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.05.2005
![]() |
Mam podobny problem z Euro plus milenium Sprachkurs (7CD). Instalke przegrywam dla zabespieczenia secur*now*4.7xxx, natomiast na płutach z lekcjami clonyXXXL nie wykrywa zabespieczeń wiec przegrywam normalnie lub z pominięciem błednych sektorow-w obu przypadkach efekt jest ten sam. Niby wszystko normalnie sie uruchamia aż do czsu kliknięcia spisu tresci na lekcji sprechkursa!-szary ekran, aplikacja się zawiesza!
![]() Jeżeli ktoś już poradził sobie z tym programsem to prosze o dokładne wskazówki, lub namiar na patcha albo rodzynka ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
rozpruwacz
Data rejestracji: 29.10.2004
![]() |
kolega mojego brata jest obcykany w przygrywaniu płyt i próbował to przegrać i bez skutku, tzn przegrał je ale nie chcę lekcje odpalić, pewnie te cd są tak zabezpieczone, że nie da sie ich przegrać. Wiem jedno każda CD ma inne zabezpieczenie. Ostatnio brat mi przesłał to "Skopiowales se Rewarda, odpalasz, wchodzisz do lekcji, co jest ?
Zawiesil sie ! Tak to zabezpieczenie SecuRom, nieda sie skopiowac tak zabezpieczonej plytki w 100% dokladnosci ! Wiec trzeba to zlamac !! Podmien plik disk.exe w katalogu gdzie zainstalowales Reward'a" możliwe że nie działa nie próbowałem ale brat mówił że działa.
#15 |
rozpruwacz
Data rejestracji: 29.10.2004
![]() |
jeżeli ktoś próbował, to proszę o odpowiedź czy działa ten plik
|
|