![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.11.2003
![]() |
Problem z Fifą 2004 i Worms 3dPl
Mam problem z przegraniem wormsow 3d i fify 2004 oraz reszty płytek zabezpieczonych przez sobe od któej pozyczylem. Przy uruchamianiu kreatora odczytu w alcoholu (płytka np. Wormsow jest jsuh wrzucona) Kreator sie zawiesza . Robi sie tak tylko przy tych zabezpieczonych płytkach. w Wormsach nie wykrywa zabezpieczenia(być moze przez to ze gra nie jest zainstalowana).Pomóżcie mi nic nie moge przegrac bo alcool sie zaiwesza u kolegi tesh. Mam Liteona 52/32/52/
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Może trzeba przeinstalować sterowniki ASPI, albo masz źle rozrodzynkowanego Alcohola.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
No nie wiem, nie znam sie na tym u kumpla jest to samo na LiteOn52/24/52 i tesh sie zawiesza, i u mnie i uniego póbowałem dwoch roznych alcoholów tego 1.7 cs tam i 1.6 chyba.4 cos tam. Chodzi mi o to,żeby ją przegrac tylko nawet z takimi zabezpieczeniami. Słyszałem, że w nero jak sie nagrywa to przegrywa z takimi samymi zabezpieczeniami ?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zobacz najpierw post Vluki na temat przegrywania zabezpieczonych gier może to Ci pomoże
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
A powie mi ktoś jak sie przeinstalowywuje sterowniki ASPI bo jestem w tym całkiem łysy.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
a moze sprobuj innym softem
proponuje clone a jak nie to moze bad copy pro zrzuc to na hdd .. zrob z tego obraz, podmontuj , sprawdz czy dziala i wypal ![]()
#7 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Jeśli rodzynki to tylko do Alcoholu 120% od... info na priv
|
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
Ale jak ja mam zrobic obraz z czegos co jest na dysku. Jestem poczatkujacy. Potrzebuje czegos obszerniej wytlumaczonego. Clonem tesh próbowalem, nawet nero i kazdy sie zawiesza. One sa na bank zabezpieczone. Fifa jest zabezpieczona prawdopodobnie safe dsik v2.9
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.06.2003
![]() |
Mam LiteON 52x32x52. Przegrałem Alcoholem i śmiga bez rodzynka.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
![]() |
Ejjjjj, ale mi chodzi o to, ze alcohol sie zawiesza !!nero i clone tesh !!1
|
![]() |
![]() |
#11 |
bezdomny
Data rejestracji: 21.10.2003
![]() |
Worms3D to tez SD2.9 Alcohol sie wiesza?.......dziwne..
U mnie Alcohol przeczytał bez zarzutu, nagrał i kopia śmiga..... Nero tez nie powiniem sie zwiesić, ale nie skopiuje. Zaistaluj najnowsze ASPI- może pomoże.... |
![]() |
![]() |
#12 |
bezdomny
![]() |
......a profil w Alcoholu na SD2.9 ustawiłeś?
|
![]() |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
![]() |
Ja nawet nie moge ustawic profilu bo od razu mi sie wiesz alcohol jak wloze płytke odpale alcohola i klikne Kreator odczytu. Zawiesza sie w tym momencie jak chce wykryc cd w napedzie.
|
![]() |
![]() |
#14 |
bezdomny
![]() |
No to daj sobie spokój z Alcohol. Zainstaluj BlindWrite 4 (demo bez żadnych cukierków) profil SD 2.9 i jazda. Najwyżej obraz wypalisz w Alcoholu (chyba obsługuje obrazy Blinda)- nie jestem pewny juz mi sie wszystko kaszani:lol:
|
![]() |
![]() |
|
|