![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.06.2004
![]() |
![]()
Czesc.
Mam problem ze zrobieniem kopii angielskiego Euro Plus+ reward millenium. Probowalem kopiowac CloneCD, Alcohol120%. Ale to nie dalo pozytywnych rezultatow. Uzywalem rowniec CloneXXL to zczytywania odppowiedniego profilu, ale to taz na nic. Plyta sie kopiuje ale nie dziala pooprawnie jak orginal, tzn. program uruchamia sie, lecz w czasie eksproracji kursu wyswietla sie szary ekran, zamiast planszy z lekcja. Mam orginalne plyty z tym kursem. Prosba!!! Jesli ktos wie jakiego profil uzyc do kopiowania, albo jaki program zastosowac, to prosze o pomoc. Z gory dzieki!!! Zrezygnowany po 5 straconych plytach ![]() Zapomniazlem dodac, ze mam nagrywarke CDRW TEAC 24x oraz DVDRW Liteon 8x Ostatnio zmieniany przez lucass007 : 13.06.2004 o godz. 19:52 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Szkoda że straciłeś 5CD, ale człowiek uczy się na błędach polecam zakup CD-RW, co do profilu to nie mam koncepcji ale jeżeli kopiowanie się nie powiedzie to polecam pobranie cukierka..
Pozdro |
![]() |
![]() |
#4 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Nie wiem czy jest zabezpieczona czy nie bo nie mialem oryginalu millenium w lapkach.
Ale wydaje mi sie, ze nie powinno byc zabezpieczone bo z sieci, a dokladnie ze strony producenta czy tez dystrybutora w Polsce mozna sciagnac sobie caly setup millenium.A to dlatego, iz wersja wczesniejsza nie dziala na systemie xp. Wiec jesli chodzi o kopiowanie samego setupu to skoro nie mozesz go przegrac to sciagnj z sieci sobie i nagraj na plytke bo chyba o ten setup tylko chodzi? Jakby co to adresu nie pamietam ale znajdziesz jak bedziesz zainteresowany. |
![]() |
![]() |
#5 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Zabezpieczenia to SecuRom "new" napewno 4.x
Tutaj jest Setup PL: http://www.ydp.com.pl/serwis/Reward/SetupPL.zip
|
|