![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
![]()
Witajcie.
Mam male zapytanie poniewaz jestem poczatkujacy w temacie i mam maly problem. Robilem kopie gry Hidden & Dangerous II ktora jest zabezpieczona SECUROM NEW przynajmniej taka informacje znalazlem na CDFREAKS.com . Przegralem ja w najnowszej wersji Alkoholu 120% wedlug instrukcji VLuka ktore znalzem na tym forum. Oczywiscie po przegraniu ustawilem ALkohol zeby czytal emulacje czy cos w tym rodzaju i moja kopia dzialala. Ale gdy wylaczylem na noc moj komputer i nastepnego dnia probowalem uruchomi te sama kopie z tego samego CD-rom ktorego nawet nie wyciagalem z komputera gra ta nie poszla. Dzieje sie dokladnie to samo co sie dzialo gdy skopiowalem gre bez uwzglednienia tego zabezpieczeni. Instalacja startuje zaraz po wlozeniu gry ale juz zainstalowana gra nie ruszy. Zrobilem druga kopie i stalo sie dokladnie to samo.Zaraz po przegraniu dzialala i to startowalem gre kilka razy a po restarcie komputera juz nie chodzi. Za wszelkie wskazowki bede bardzo wdzieczny. A tak wogole to wielkie podziekowania dla Vluka za ten post o rodzajach zabezpieczen!!! Pozdrawiam Robert |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Sprawdż czy masz włączoną emulację RMPS w opcjach w Alcohol 120%.
Gra zabezpieczona jest dokładnie SecuROM 4.85. Kopie zrób w/g tego opisu: http://www.cdrinfo.pl/software/artyk...20030519105044 ........Pozdrawiam ![]()
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 07.11.2003 o godz. 17:12 |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
Wielkie dzieki !!!!!!!!!!!
Zadzialalo !!!!!
Uzylem tego drugiego tzn. bardziej skomplikowanego sposobu i faktycznie copia startuje bez zarzutu.!!!!!!!!!!!Jedyna roznica to jest to ze ten start zajmuje gdzies okolo 5 sekund wiecej niz z orginalu ale chyba dam rady sie pogodzic z ta niedogodnascia...hehe Jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc Macku !!!!!!!!!! Pozdrowienia dla wszystkich Robert ![]() |
![]() |
![]() |
|
|