![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.05.2006
![]() |
Problem z laserlock
Witam przegrywałem płyte zabezpieczoną właście LaserLock i kurde nie udało mi sie. Co prawda przegrało ale gdy odpalam program z tej płyty to pojawia sie sprawdzanie autentyczności i pisze nie orginalny dysk ? jak moge jeszcze to nagrac nagrywałem przez CloneCD z profilem LaserLock i nic może ktoś ma jakis pomysł. Czytałem troche na temat tego zabezpieczenia na tej stronie i ktoś napisał ze jest to jedno z prymitywniejszych zabezpieczeń, wiec jeśli ktoś moze mi coś poradzić ?. Z góry dzięki i pozdrawiam
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A jak***261; masz nagrywark***281;? By***263; mo***380;e nie radzi sobie ona z tym zabezpieczeniem?
Kopiowanie: odczyt: Pr***281;dko***347;***263; odczytu: Maksimum* Ignoruj b***322;***281;dy odczytu: Tak Szybkie pomijanie b***322;***281;dnych sektor***243;w: Tak Odczyt danych subkana***322;owych: Tak zapis: Pr***281;dko***347;***263; zapisu: Maksimum* Tryb zapisu: DAO RAW Nie zamykaj ostatniej sesji: Nie Korekcja EFM: Nie Korekcja danych subkana***322;owych: Nie P.S. Z***322;y dzia***322; ![]() |
![]() |
![]() |
|
|