![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.02.2003
![]() |
Syberia 2
Gra jest zabezpieczona SD3,15 ale jak sie okazuje nie tylko.
Po zainstalowaniu nie chce sie uruchomic i wyskakuje komunikat, ze wykryto programy do emulacji, ktore trzeba usunac. Nie pomaga zamkniecie Daemona i wylaczenie emulacji w alcoholu. Czy to nie przesada, zebym nie mogl miec zainstalowanych na komputerze legalnych programow ![]() ![]() Gra jest oryginalna. Ale planuje kopie bezpieczenstwa. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Hm... dziwne ale możliwe. Beera a po co ci dwa progsy do emulacji. Myśle że gra wykrywa Demona. Odinstaluj go i napisz czy pomogło. Zainstaluj również najnowszego alkohola 1.9.2.1705 (chyba ze go masz).
|
![]() |
![]() |
#3 |
No Guts, No Glory
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
W najnowszym CloneCD oraz Alcoholu usunięto tą przypadłość, odinstaluj całkowicie Demona to on jest bloklistowany
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.08.2004
![]() |
Witam. Ja mam inny problem z tą właśnie grą. Zainstalowałem obrazy w wirtualnych napędach Alcohola 120% i podczas instalacji gry z dysku nr 2 wywala mi cały czas błąd odczytu (CRC ERROR) przy kopiowaniu pliku. Czy byłby ktoś tak uprzejmy i pomógł? Pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Uprzejmy
![]() ![]() Prawdopodobnie obraz ktory sciagnales jest lipny tz. zwalony inaczej do dupy ![]() |
![]() |
![]() |
|
|