![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.12.2005
![]() |
problem z przegraniem filmu
Witam nie wiem czy to cos da ale chodzi mi o film Christmas Last Minute.Kiedy wkladam plyte i uruchamiam Shrinka,klikam Open Disc poczym pojawia sie komonikat "DVD Shrink encountered an error and cannot continue.Inwalid dvd nawigation structure"Z innymi filmami nie mam problemu!Z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam!Kuba
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.11.2005
![]() |
przegranie filmu
spróbuj przegrac film dvddecrypter na twardy dysk potem clone dvd z anydvd najlepiej najnowszym i powinno pojsc 8 )
|
![]() |
![]() |
#3 |
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zapodaj sobie AnyDVD w najnowszej wersji to programik pracujący w tle, "ułatwia" odczyt "upartych" płyt
Zdecydowanie polecam ![]()
czechoj APLIKATOR _ REKULTYWATOR ![]() Ostatnio zmieniany przez czechoj : 06.12.2005 o godz. 17:33 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bo to jest "chyba" najnowsze zabezpieczenie sony, anydvd + clonedvd i po bolu, a potem rob z tym co zechcesz
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Bywalec
Data rejestracji: 25.11.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.12.2005
![]() |
tak dziekuje bardzo any dvd nowy pomogl dalo sie zgrac nawet shrinkiem.ale zauwazylem ze jak zgram dvddecrypterem i potem w nim nagram to nie zawsze film chce potem isc!lepiej chyba zgrywac dvddecrypterem a nagrywac nero.nie uwazacie tak??dziekuje wszytkim bardzo za odpowiedzi pozdrawiam Kuba
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guru
bo dvddecrypter jest juz stary i nierozwijany. ale jest imageburn tego samego autora
|
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.12.2005
![]() |
SetupAnyDVD5631.exe to najnowsze any ale nie moge znalezc cracka moze ktos troszeczke pomoze i podpowie bo tez mam problem z filmem 8 mm 2
sony i niczym nie idzie a tym bardziej clonem a mam any dvd AnyDVD 3.2.1.1 i nic nie pomaga decrypter wywala sie i lipa moze ktos pomoze bo juz mam dosc gdzie znalezc najnowsze any i clone albo ktos bedzie tak dobry i przesle na meila bo juz 2 dni szukam i tylko wirów na sciagałaem marvid2@wp.pl DZIEKUJE |
![]() |
![]() |
#9 |
Banita
Data rejestracji: 16.09.2004
![]() |
Witam.
A ja mam lepszy problem..... Film `Zachować Twarz`. W shrinku przeleci caly i nawet zrzuci na HDD, ale.... ścieżki dźwiękowe mają po 5mb i film jako film nie da się skompresować !! To samo pokazuje Nero Recode --> Main Movie --> Not Compressable !! Czyżby umieścili ścieżki głeboko w filmie i ratuje tylko DL, albo podział na 2 dyski ? Dodane : Tak samo wyglada sprawa z 8mm2 ![]() Any idea ? Ostatnio zmieniany przez biondi : 19.12.2005 o godz. 19:46 |
![]() |
![]() |
#10 |
Banita
![]() |
Kurcze nikt nie poradzi ?
|
![]() |
![]() |
#11 |
Guru
Co do seriala do anydvd to nikt ci tu nie poda, skorzystaj z triala lub reinstalka windy i wtedy triala 21 dni.Shrink ma problem bez nowego anydvd, zrzuc clonemdvd
|
![]() |
![]() |
#12 |
Banita
![]() |
shrink ma problem nawet z any dvd. Lecz problem nie ze zruceniem na HDD, lecz z kompresjaprzetestowalem juz chyba wszelakie znane mi metody i jak narazie porazka
|
![]() |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.12.2005
![]() |
dvd
juz mam wszystko jeden z kolegów mi wysłal DZIEKUJE
IDA JAK BUZA CZERWONKI SONY |
![]() |
![]() |
#14 |
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
faktycznie jak........ buza
#15 |
Banita
![]() |
no ale to jak ? Sam zrzut na Hdd to nie wszystko. A co z kompresja ? Porzadziles sobie ?
|
![]() |
![]() |
|
|