![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja uruchomiłem grę w następujący sposób: Po pierwsze nie mam zainstalowanego ani Clone CD ani Alcohola, a tylko Daemon'a - to może mieć znaczenie. Mam obrazy płyty z Osiolek.com. Najpierw zainistalowałem grę normalnie. Po instalacji Starforce każe resetnąć kompa więc tak zrobiłem. Po restarcie w Daemonie ustawiłem 2 napędy wirtualne a przy użyciu SFNightmare wyłączyłem fizyczne napędy CD/DVD (opcja DISABLE CD). Potem do napędów wirtualnych zamontowałem mini obrazy Toci ze strony Game Copy World (plik TOCA Race Driver 2 [EURO] No-CD/Fixed Image) Należy zamontować obydwa pliki : .mdf do jednego napędu a do drugiego .mds. Potem uruchomiłem grę, Starforce sprawdził plytę i wyskoczyło okienko z prośbą o włożenie do napędu 5 płyty z grą. Wtedy zamiast zamontowanego wcześniej pliku .mdf , zamontowałem obraz piątej płyty ściągniety z Osiolek.com (z roszerzeniem .md) I w ten sposób gra się uruchamia!
|
bardzo bym prosil o kontakt kogos kto posiada mini image do polskiej wersjii
Moje gg: 4872747 Z gory dzieki edit: blagam was nigdzie nie moge tego znalezc szukam juz 3 h prosze pomozcie |
gamecopyworld.com - tam znajdziesz
|
ludzie prosba wyslijcie mi to mini image - z mulem mam problem a w necie nie moge znalesc - piwek86@wp.pl
dzieki z gory |
Ręce Opadają
SIema , chłopaki bylibyście tak mili i wysłali mi odpowedni mini image z serialem na maila - thevariat@tlen.pl , dodam że mam wersje chyba Euro albo USA w pliku ISO o wielkości 4.38 GB .
Niewiem ale robiłem to na tysiac sposobów już z różnymi obrazami i niewiem co jest że mi to nie działa :ysz: Z góry dzięki . |
Pomocy
Próbowałem uruchomić Toce na trzydzieści sposobów, które opisujecie na forum, łącznie z fajnym plikiem z NCRYSO, za każdym razem piszemi żebym sprawdził czy płyta jest oryginalna lub uszkodzona. Nie wiem co mam robić.
Proszę o pomoc |
Ilość załączników: 1
do odpalinia TOCA 2 tza
Alcohol 120% 1.9.5.2802 (new ze strony cdrinfo) [UWAGA!!!! nie mozna mieć zainstalowanych dwóch wirtuali (deamon i alcohol 120%)] StarFuck v0.83Full 1.install gry 2.w alcoholu włanczamy wirtualny naped 4.odpalamy starfuck 0.83beta 5.wchodzimy do links g. 6.wypełniamy pola 1. plik .exe gry 2. (mini image gry) 3. miejsce zapisania skrótu 8 ) |
sciaglem toce, pomeczylem sie troche z serialem i star fuckiem ale tak wogole to wszystko idzie bez problemow :)
|
no dawałem opis na forum. Cdrom ustaw na ON BOOTH. JAk coś to dawaj na GG
|
witam.ej robie tak jak napisałes i ze skrótu nie uruchamia mi:wyrzuca ten kominikat co ci piałem.w starfucku:one secondary czu one booth ustawic?kurde rozwala mnie to ze wyawala mi ten bład;ze jest nie dostępny.jak masz jakis pomysł to podrzuc:)pozdro
|
@bartek24
ad1. nie. Starfuck może byc gdziekolwiek ad2. nie miejsce mu dajesz a sam plik miniimage. ad3. podczas pierwzego odpalenia tak. Podczas nastepnego juz nie Jeszcze jedno. Przy pierwszym odpaleniu nie zamykaj tego okienka co pokazujesz mu plik exe, mjini image i robiz skrót. CZYLI. Jak zrobisz skrót to nic nie zamykaj tylko odpal gierke z tego nowego skrótu. W LINKS GENERATOR (czyli tam gdzie to wszystko robisz) musisz mieć ustawione czy masz alcohola czy deamona. (po prawej góry) Jakmasz alcohola to w jego ustawieniach ustaw na chociażby jeden napęd wirtualny |
czesc.dzieki za odpowiedz ale nie działa.tzn pierwsze(specify exe file) daje plik exe(tam gdzie mam rozpakowana gre). drugie(specify image)daje mini-obraz:plik mds(27.7).trzecia robie skrót-daje na pulpit.jak wciskam na owy skrót to wyrzuca:d:\srs.carbo.starfuck id(dokladna sciezka gdzie mam zainstalownaegstrafucka) jest nie dosptepny
nazwa pliku,nazwa katalogu lub składnia etyliety woluminu jest nie poprawna mam 3 pyt: czy musze miec zainstalownago starfucka w katalogu tam gdzie mam gre? czy przy miniimage daje(2 linijka wypełnmieniia)daje mu niejsce gdzie mam rozpakowane na dysku mini image? czy musze miec właczonego starfucka podczas odpalania Pomóz jak mozesz bo kombinuje i nic z tego dzieki |
@bartek24 gdy robisz EXE to nie EXE image tylko exe gry.
czyli pierwsza linijka od góry to dajesz plik exe do gry czyli dt2.exe druga to miniimage gry. a trzecie pokazujesz gdzie ma zrobic skrót (daj sobie na pulpit) Tak robisz? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:02. |