![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.05.2005
![]() |
Problem z TOCA RACE DRIVER
MAM GRE TOCA RACE DRIVER Z DOLACZONA INSTRUKCJA
postepowalem wedlug jej ale gdy chce uruchomic gre wyskakuje mi wloz plyte numer RACEDRIVER2 do innego napedu i wcisnij ponow.O to ta instrukcja: INSTRUKCJA INSTALACJI 1.Z KATALOGU "*****" NA DVD SKOPIUJ PLIKI "RACEDRIVER2.MDF" , "RACEDRIVER2.MDS" ORAZ ORAZ KATALOG "StarFuck" NA DYSK TAWRDY (NP. NA PULPIT) 2.ZAINSTALUJ DAEMON TOOLS 3.47 Z KATALOGU "*****" NA DVD 3.URUCHOM PONOWNIE KOMPUTER 3.ZAINSTALUJ GRE 3.GDY INSTALACJA SIE ZAKONCZY, URUCHOM PLIK "StarFuck.exe" KTÓRY ZNAJDUJE SIE W KATALOGU "StarFuck" 4.ZAZNACZ "StarForce 3.4.63.2" I WCISNIJ "DESACTIVA CDROMS" (ABY CDROMY ZNÓW SIĘ UKAZAŁY NALEŻY WYBRAĆ OPCJE "ACTIVA CDROMS" I URUCHOMIC PONOWNIE KOMPUTER,LECZ WTEDY NIE BEDZIE MOŻLIWE URUCHOMIENIE TOCA RACE DRIVER 2!!!) 5.POKAŻE SIĘ OBOK ZEGARA NOWA CZERWONA IKONKA Z BŁYSKAWICĄ. KLIKNIJ PRAWYM KLAWISZEM MYSZY W CZERONĄ IKONKĘ DAEMONATOOLS, WYBIERZ "EMULATION" NASTĘPNIE "ALL OPTIONS ON". IKONA TERAZ ZMIENI KOLOR Z CZERWONEJ NA ZIELONĄ. 6.KLIKNIJ W IKONKĘ DAEMONATOOLS (OBOK ZEGARA) LEWYM KLAWISZEM MYSZY I WYBIERZ "DEVICE 0: [.. ![]() 7. ZNAJDZ PLIK "RACEDRIVER2.MDS" WCZEŚNIEJ SKOPIOWANY NA DYSK I KLIKNIJ DWUKROTNIE NA PLIK ***8222;RACEDRIVER2.MDS***8221;,POCZEKAJ CHWILKE 8. URUCHOM GRĘ Ostatnio zmieniany przez Maniek3200 : 03.05.2005 o godz. 15:51 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To wpisz ten numerek, bo to jest serial, wyedytuj posta, bo bana dostaniesz
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
za co dostane bana??i gdzie mam wpisac tego seriala ??Przecierzz seriala wpisaywalem tego co pisze w instrkucji i go przyjelo
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
oj chyba nie cztal ]:->
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
no to juz zmienilem posta.A teraz moze mi ktos powiedziec jak ta gre uruchomic
![]() |
![]() |
#7 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
odlacz wszystkie napedy (recznie),jakie masz w kompie odinsaluj alcohola120% i inne tego typu bo to pewnie blaclistowe programy
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Cytat:
@Maniek3200 W zasadzie instrukcja jest w porządku i powinno zadziałać ale jak nie działa to zamiast StarFucka użyj nowszego StarForceNightmare i wykorzystaj Disable CD i Disable node. W StarFucku powinieneś wybrac opcję Settings i tam zaznaczyć: właściwą lokalizacje CDROM i metodę "super agressive" a potem wprowadzić ścieżkę A 120% lub Daemon Tools- dopiero jak to nie zadziała to przeżuc sie na SFnightmare. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.05.2005
![]() |
Słuchajta !!!
meczylem sie tym chyba z 10 godzin . Napewn o zadziala 1- zainstaluj gre 2- zainstaluj alcohol albo daemon tool 3- sciagnij mini image (68kb i 27.7 kb ) wersja euro ( ja ta potrzebuje ) 4- zainstaluj starfuck nightmare --->http://www.project-starfuck.tk/ 5- wlacz starfuck --- disable CD - jezeli nie bedziesz mogl spowrotem wlaczyc cd to zainstaluj wczesniejszy starfuck i tam enable - wlaczy sie . Daj wczesniej reset kompa. 6-w napedzie virtualnym ustaw zrzut mini image ten 27.7 kb 7-odpal giere ![]() enjoy |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
![]() |
dzieki juz odpalilem za pomoca cr....acka
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.12.2004
![]() |
Nie chce pisac nowego posta bo juz tyle tego jest o toce 2 wiec dopisze sie tutaj. Mam tylko jedno wazne pytanie bo w koncu nie wiem : Czy istnieje mini image do polskiej wersji tocy 2 ?? Bo ja jak montuje w StarFuck'u ten obraz euro to mi pisze ze nie znalazlo plyty, tak samo pisze jak odpale zwykly obraz plyty. Z gory dzieki za odpowiedz.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#12 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.07.2005
![]() |
ja mam polską Toce racers 2 i działa mi po zainstralowaniu i odłaczeniu napędów od kompa
#13 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.12.2004
![]() |
Spoko to bylo ponad 2 miesiace temu
![]() ![]() ps: Rowniez odpialem napedy, bo ten starfuck to roznie dziala ![]() |
![]() |
![]() |
|
|