![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
Problem z zamontowaniem plyty - Vista
Witam.
Niedawno zmienilem system na Viste wszystko jest super, jedyny problem jaki mam to nie moge zamontowac obrazu plyty, ktorej zrobilem backup i ktorej juz nie mam. Proboje programem daemon tools ale wyskakuje error ze potrzebuje oryginalny dysk. Dodam tylko ze wszystko chodzilo sprawnie na xp bez problemow. ponizej zrzut czy ktos zna jakis program ktorym bedzie sie dalo zamontowac ten obraz.dodam ze zostal zrobiony cloneCD pozdrawiam ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
![]() |
z gory przepraszam za nieedytowanie mojego posta ale nie moglem znalezc jak...
odnosnie mojego powyzszego posta dodam ze wrzucilem obraz plyty do A-Ray scannera i wykrylo SafeDisc, w Burnout wykrylo SafeDisc 2-4. Odnosnie opisu omijania zabezpieczenia zrobilem wszystko tak jak podano krok po kroku i ciagle mi pyta o oryginalna plyte.(uzywalem Alcohol 120%) Jakis pomysl co mam z tym zrobic zeby ominac zabezpieczenia ![]() Jeszcze jedno pytanie: czy da sie usunac zabezpieczenia z obrazu plyty czy trzeba miec oryginalna plyte ![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
witam
mam nadzieje ze bedzie mogl ktos pomogl. dostalem spowrotem oryginalna plyte ale jest gorzej niz bylo bo mi przy oryginalnej plycie pyta o oryginalny nosnik... ![]() pomocy mam egzamin za miesiac a to plyta z testami ![]() |
![]() |
![]() |
|
|