![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.12.2003
![]() |
Problem ze zrobieniem kopii gry Sudden Strike
Próbowałem zrobić kopie na sprzęcie LG GCE-8400B i TDK CyClone 16-10-40 na dwóch różnych kompach,stery ASPI prawidłowe.Clony XXL 2.0.1.5 po zeskanowaniu płyty podaje 4 czaszki - Uszkodzone sektory ab 2326 i nie przekazuje Profilerowi żadnego profilu.Próbowałem ją skopiować pod różnymi konfiguracjami profili-SafeDisc 2,Uszkodz. sektory,Brak/nieznane zabezp. itd.
Dwie różne nagrywarki na dwóch różnych kompach reagują identycznie czyli nie mogą zrzucić poprawnie obrazu płyty na twardziela. Ciekaw jestem czy ktoś miał tę gre i takie same problemy z nią,a może komuś się udało skopiować? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.02.2003
![]() |
Gra jest praktycznie niezabezpieczona. Ustaw recznie skaner blednych sektorow i odczyt subkanalow, musi przejsc. Obie nagrywarki moga zrobic poprawnie obraz
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Nie wiem,niby gra jest niezabezpieczona a jednak nagrywarka już od prawie godziny stoi w miejscu i czyta błędne sektory.Czy to normalne?Jak dotąd to nie miałem wcześniej tyle problemów z innymi grami.Co to za cholera?
Ostatnio zmieniany przez Marko2 : 29.12.2003 o godz. 12:26 |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.02.2003
![]() |
Twojej gry akurat nie kopiowalem, ale najprawdopodobniej wszystko jest o.k. Moze sie tak meczyc nawet pare godzin, w koncu zrobi obraz. Mozliwe, ze pozniej przyspieszy. Zostaw to i idz na spacer ;-)
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Sektorów jest prawie 300 tys hehe.. Dzięki za pocieszenie i rade
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.12.2003
![]() |
coś mi sie wydaje, że te bad sektory to pic na wode, spróbuj tak: ręcznie skopiuj wszystkie pliki z płyty na dysk i wypal jako kompilacje ISO, tylko nie zapomnij nadać płycie takiej samej nazwy jak ma oryginał. Podobne jaja miałem z Alien Nation 2 PL.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
Niestety musiałem wtedy gre zwrócić właścicielowi ponieważ blokowałem mu ją od tygodnia.Po ponad 3 godzinach czytania bad sektorów zrzuciło mi na dysk zaledwie 2%.
Wczesniej próbowałem już wypalić płyte po ręcznym zrzucie plików z poprawną nazwą gry i nic - gra się zainastalowała jednak nie ruszyła z CD-ROMu,wyskakiwał błąd odczytu i klapa. Jak się właściciel już nią znudzi jeszcze raz ją pożycze do następnej serii "katowania" i podam wam rezultaty. Narazka i do Siego '04 Roku. |
![]() |
![]() |
|
|