![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.01.2003
![]() |
Kto pomoże biednemu laikowi ?? Sim City 4...
Problem przedstawia się następująco - ściągnąłem sobie z netu plik Image Sim City 4 i po jego nagraniu (Nero 5.5.8.0 - bez żadnych dodatkowych opcji) nie mogłem odpalić płyty - część plików nie chciała zostać odczytana. Słyszałem, że tak działa safedisc - uszkadza niektóre sektory. Charakterystyka by się zgadzała - są pliki o nazwie 000000001.TMP itp. Sprawdzałem SafediscAnalyserem - to Safe Disc 2.80.010. Jak, czym, z jakimi opcjami mam to nagrać na płytę tak aby wszystko było okej. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
A w czym byl ten image?
Skoro wypaliles nero to nie licz, ze bedzie dobrze chodzil jesli to byl SD2. Proponuje rozejrzec sie za crackiem. Jesli oczywiscie nie ma go juz na plytce. |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
a może w clone by to wypalić (przeczytaj artykuł "kopiowanie zabezpieczonych gier v 1.xx")
|
![]() |
![]() |
#4 |
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
Ja osobiscie nagrywałem Alcoholem 1.4.0.103 i działa dobrze ... ale ... po kilku minutach grania, wywala mnie do Windowsa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ma ktoś namiary na jakiś sprawdzony sposób na niezawieszanie się tej gry, ewentualnie prosiłbym o namiary na *****'a (ten z GameCopyWorld.com nie działa) ... ![]() Proszę o pomoc.
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
![]() |
![]() |
|
|