Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 10.08.2003, 23:04   #1
legolas
Nowy na forum

Data rejestracji: 02.03.2003
legolas w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Z profilami, czy bez?

Przeczytałem te forum wzdłuż i wszerz. Ściągnąłem najlepsze oprogramowanie i muszę zadać kilka pytań może trywialnych, ale trudno:
1. Czy omawiane sposoby rozszyfrowywania zabezpieczeń i dobierania profili tyczą sie jedynie robienia kopii z oryginałów?
2. Jeśli robię kopię z kopii, która zawiera "rodzynek" to mogę chyba darować sobie profile?
3. Jeśli działająca kopia nie zawiera "rodzynków" to co wtedy?

Zielony jeszcze

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.08.2003, 11:22   #2
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
jezeli masz kopie 1:1 to dziala tak jak orginal (tylko ma dodatkowo ATIP) - tu potrzebne sa profile (a wlasciwie nie profile, tylko ustawienie odpowiednich opcji kopiowania). Jezeli natomiast masz cracka, to o zabezpieczenia nie musisz sie martwic (istnieja wyjatki np. w war3 jest taki plik chyba war3.mpq i juz przy instalacji bywaja z nim problemy) i przegrywasz np. w nero ale to juz nie bedzie plyta 1:1 taka jak orginal. A wiec:
1. nie tylko - rowniez jezeli masz kopie 1:1 orginalu i chcesz ja przegrac (ale z tym tez potrafi byc roznie)
2. Generalnie tak - mozesz nawet przegrywac w nero.
3. albo nie jest zabezpieczona (przegrywasz normalnie), albo jest kopia 1:1 zabezpieczonej gry.
pawelblu jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: