Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 16.11.2005, 16:01   #1
STARFORCEISSHIT
Bywalec

Data rejestracji: 22.05.2005
STARFORCEISSHIT w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Prosze O Pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam! Odczytalem gre blitzkrieg II i mam nastepujacy problem. obraz plyty nr 4 ma 817 mb i kiedy chce go wypalic na CD pisze mi ze na 700mb nie ma dostatecznej ilosci wolnego miejsca. OK klupilem CD 870 mb i problem sie powtarza!! co mam zrobic?Uzywam programu Alcohol 120%.

P.S
Kolejny moj problem to program Deamon tools zarowno wersja 3.47 jak i 4.00 nie chca odczytac tego obrazu plyty blitzkrieg cd 4. UWAGA obraz jest na 100000000% dobry wykonany z oryginala a cd4 nie jest objete zabezpieczeniem. Tak samo dzieje sie z 2 CD gry T-72 Balkans on fire. Deamony nie chca odczytac 2CD a 2CD po nagraniu alcoholem dziala dobrze. Czyzby Deamon byl zrabanym programem? nota bene wszyscy mowili ze deamon 4 bedzie mial emulacje star force a jhakos nie ma? prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!
STARFORCEISSHIT jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 16.11.2005, 16:05   #2
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Chciałem napisać coś brzydkiego, ale się powstrzymam.

Przejrzyj uważnie forum, użyj opcji "szukaj", a znajdziesz.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline  
Stary 16.11.2005, 16:27   #3
Maciej
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 31.12.2002
Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
jeśli chodzi o problem 1 ....http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=21227
Stary 16.11.2005, 16:35   #4
marekzi
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 03.09.2004
marekzi zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Problem (?) nr 1.
Nadpalanie - koledzy juz Cicoś napisali. Czy nadpalanie jest w ogóle konieczne? To, że obraz ma 817 MB nic jeszcze nie znaczy; jaki format obrazu? - jeśli np mds-mdf to 817 MB na pewno wejdzie w płytę 700 MB.
Problem nr 2.
Miałem tę grę, zainstalowałem ją z Daemona 3.47, odpaliłem i wyrzuciłem z dysku. Czyli to nie wina gry - nie słyszałem, żeby zdarzały się obrazy nie do otwarcia w DT - chyba, że obraz skopany, co podejrzewam u Ciebie.
Pozdrowienia.
marekzi jest offline  
Stary 16.11.2005, 16:57   #5
STARFORCEISSHIT
Bywalec

w takim razie jak wytlumaczysz to ze deamon nie chcial odczytac mi obrazu gry T-72? a kiedy nagralem ten obraz na Cd gra dziala!!!! wiec to chyba wina programu skoro obraz jest dobry!. No a wlasnie o to chodzi ze w przypadku Blitzkrieg 2 3 CD dzialaja ale czwarty nie! nie chce sie z niego zrobic w deamonie obraz a alcohol nie chce go nagrac na plyte bo mowi ze na plyciue nie ma dostatecznej ilosci miejsca tak obraz to mds to wiec co mam zrobic obraz jestem pewien ze dziala!!!!! gre pozyczylem od kolegi zrobilem obraz i 3 plyty dzialaja jedna nie. myslalem ze ja cos zchrzanilelm i pomimo ze ejstem przeciwnikiem tych torrentow i innych smieci sciagnalem ta gra po niemiecku i tak samo! obraz z CD 4 nie chce byc otwarty przez deamon. prosze napiszcie mi jak moge NAGRAC ta CD4
Stary 16.11.2005, 18:58   #6
STARFORCEISSHIT
Bywalec

czy ktos mi wreszcie odpisze?
Stary 16.11.2005, 19:01   #7
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Thumbs down

Cytat:
Napisany przez STARFORCEISSHIT
czy ktos mi wreszcie odpisze?
taaaa.... ja

ed hunter jest offline  
Stary 16.11.2005, 19:18   #8
marekzi
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 03.09.2004
marekzi zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Próbowałeś z nowym DT4.00?
Włączony overburning?
marekzi jest offline  
Stary 16.11.2005, 19:27   #9
STARFORCEISSHIT
Bywalec

Tak Jest Wlaczony I Dalej Wyskakuje Ten Blad ;/
Stary 16.11.2005, 19:35   #10
STARFORCEISSHIT
Bywalec

no a co jest z tym decrypterem ze obrazu t-72 tez nie chcial odczytac identycznie jak jest z blitzkriegiem a okazalo sie ze obraz jest dobry i gra smiga az milo. mam wrazenie ze deamon bierze ch*** do buzi i ssie beznadzieja co ja mam z tym zrobic? jak wypalic ten rabany obraz? skoro to takie proste ze mds/mdf powinien sie zmiescic na 700mb to czemu nie chce sie zmiesci?? obraz na 100% jest dobry bo inne zamieszczone na tych torrentach sa takie same
Stary 16.11.2005, 21:13   #11
adax
Iniemamocny

Data rejestracji: 01.09.2004
adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
:\ i nic więcej

Ostatnio zmieniany przez adax : 16.11.2005 o godz. 21:20
adax jest offline  
Stary 16.11.2005, 22:08   #12
STARFORCEISSHIT
Bywalec

adax oco Ci chodzi? jestesli jestem glupi powiedz mi to prosto w oczy ale powiedz jak mam sobie poradzic
Stary 16.11.2005, 22:36   #13
STARFORCEISSHIT
Bywalec

"no a co jest z tym decrypterem ze obrazu t" <----- chodzilo mi o deamona
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: