![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.05.2005
![]() |
![]()
Witam wszystkich
![]() Chciałbym zasięgnąć porady co do zabespieczenia płyty Bardzo możliwe, że był ten temat ale niestety nie potrafię znaleźć odpowiedzi na moje pytanie - szukałem ![]() Mam video CD zabespieczone błędnym TOCem i doadatkowo jest NAGRANIA<4 sek - powiem teraz jak przegrywam płyty totalnie amtorskim sposobem ![]() Skanuje clony XXL--> później alcoholer ---> i uruchamiam Alcohol 120% oczywiście wybieram profil alcocholer, niestety nie mogę nagrać płyty przez to NAGRANIA<4 sek bo z tocem to radze sobię i jescze jedno.... wcześniej chyba mogłem przegrywać z tym nagraniem<4 sek ale nie wiem w jaki sposób strciłem sterowniki ASPI - musiałem zainstalować od nowa sterowniki w czym pomogła mi ta strona ![]() Jeżeli ktoś wie i zachciałby mi pomóc byłbym bardzo wdzięczny ![]() Dziękuje tym którzy wytrwali w czytaniu tego amatorskiego problemu ![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|