![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.01.2003
![]() |
Pytanie o Star Force'a raz jeszcze !
Witam!
Przeszukałem forum w zakresie zabezpieczenia Star Force wraz ze wszystkimi wskazanymi linkami i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Zacznę od opisu: Kupiłem dzieciakowi na gwiazdkę oryginalna grę Kangurek Kao 2. Dostałem pudełko, płytkę, instrukcję z numerem identyfikacyjnym, karte rejestracyjną. Po instalacji gry i restarcie kompa wpisałem podany klucz produktu i nic - "StarForce Security" podaje, że nie może zidentyfikować klucza i mam wpisać go ponownie poprawnie. Robiłem to z 10 razy dokładnie sprawdzając z podanym na nalepce i nic. Pomijając minę dzieciaka ogarnęło mnie wkurzenie - nie dość, że kupiłem oryginał za 50 zł, to jeszcze nie działa ! Pytania: Czy może być tak, że CD ROM jest za stary, bądź niewłaściwej firmy i dlatego nie może odczytać (albo robi to źle) fizycznych parametrów nośnika i wyrzuca grę ? Czy działanie w tle takich aplikacji jak Panda Antivirus, czy Zone Alarm Pro może mieć mieć wpływ na działanie tego zabezpieczenia ? Poradźcie coś, bo jutro mam zamiar zadzwonic do pomocy technicznej wydawcy gry - Cenega - i zanim się wydrę na gościa chciałbym sie upewnić, że wszystko sprawdziłem. Pozdrawiam... |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |||
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.01.2002