![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.07.2005
![]() |
Radsportmanager Pro 2005/2006 [Pro Cycling Manager]
Czy da się jakoś obejść zabezpieczenie Star Force 3.5.7.0
Zgrałem płytę za pomocą A120% ale na skopiowanej płytce SF nie pozwala grać czy można to jakoś wyeliminować? Z góry dziękuje. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.07.2005
![]() |
tez mam pro cycling i juz siedze nad tym SF caly dzien i mysle, ze moze tu pomoc SFNightmare, ale ja sie kompletnie na tym nie znam
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.07.2005
![]() |
dżorżi to jest chyba StarForce 3.5.9.2 ...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.07.2005
![]() |
Być może ale nie wiem jak sobie zagrać w tę grę nadal
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Nie zadziałają napędy wirtualne ani mini-image (bo nie działały juz w wersji 3.4.5). Jest dośc prawdopodobne, że jedyną działającą metodą pozostaje obraz MDS/MDF nagrany z emulacją RMPS i odpalony z nepędu USB/ lubpodłaczonego przez przejściówkę IDE/USB. W sprawie szczgółów odsyłam do dyskusji o Splinter Cell Chaos Theory.
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() |
problem
mam pytanko. sciagnolem sobie Cycling 5 i nie moge jej odpalic
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.07.2005
![]() |
ostateczne pytanie
Siema. Chcialbym zadac ostateczne pytanie. Da sie to w jakis sposob uruchomic czy nie? Jezeli ktos wie prosze o odpowiedz tak/nie. Tylko to mnie w tej chwili interesuje. Dzieki.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.07.2005
![]() |
da sie uruchomic
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.07.2005
![]() |
Noiby jak sie da? A poza tym ma ktos jakiegos Cd keya albo generatora najlepiej?
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
![]() |
Instrukcja obslugi.
1. Instalujesz gierke. 2. Odpinasz tasmy wszystkich cd-romow. Wylaczasz wszystkie wirtualne cd-romy. Moze zostac tylko daemon i alcohol. 3. W SFN - node disable. 4. W daemonie ladujesz mini-image i wlaczasz emulacje RMPS. 5. Wlaczasz gre. |
![]() |
![]() |
#12 |
Wymiatacz
![]() |
Masz grę? Sprawdziłeś?
|
![]() |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
![]() |
Mialem stycznosc z obrazem gry. Niechcacy na niego trafilem i gralem z 5 min. Skoro komus udalo sie go zrobic, to znaczy, ze jest to wykonalne. Mi udalo sie tylko to odpalic, oczywiscie bez zadnych dodatkow.
Dodam tylko, ze na pewno chodzi o gre podana w temacie i jest to obraz krazacy po sieci. Ostatnio zmieniany przez luke611 : 26.07.2005 o godz. 22:52 |
![]() |
![]() |
#14 |
Wymiatacz
![]() |
Zrobienie obrazu to żaden problem. Jeżeli faktycznie odpaliłeś tą wersję a nie np poprzednią to byłoby bardzo dziwne bo już wcześniejsze wersje SF niz ta którą podobno zabezpieczona jest ta gra, blokowały mozliwość wykorzystania napędów wirtualnych. Możesz sprawdzić wersję zabezpieczenia?
|
![]() |
![]() |
#15 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.07.2005
![]() |
Ja zrobilem tak jak mowiles u kumpla(tyle tylko ze zamiast odpinania tasm wlaczylem opcje Disable Cd ale to chyba to samo?) i dziala ale prosi o podanie klucza a ja go nie mam. A z crackiem moze byc ciezko bo musialby byc zrobiony po zainstalowaniu 2 patchy bo bez nich sie nei da grac bo jest tyle bledow.
|
![]() |
![]() |
|
|