![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
![]() |
Znasz coś lepszego pod Androida, czy stać Cię jedynie na sarkazm...?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oczywiscie ze znam: WINDOWS, LINUX . Teraz sakastycznie: a TY znasz ?
![]() |
#18 |
![]() |
To przeczytaj moje pytanie jeszcze raz (tym razem ze zrozumieniem) i zapraszam z rzeczową odpowiedzią.
Dodam, iż na andku lepszego rozwiązania od zmodowanego kodi z java - do tej pory nie znalazłem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
Pytaniem wykluczyles od razy mozliwe porady. Zmien na jakis mikrokomputerek z windows i zobaczysz mozliwosci, android nadaje sie do netflixa co najwyzej, dziwisz sie ze dosatejsz odpowiedzi jakie dostajesz uzywajac protezy, malo tego kazda odpowiedz w tym temacie dotyczy windowsa.
Reballing, BGA, Reflow, Service of all consoles and devices. Based in IRELAND for all your needs. Ostatnio zmieniany przez misiozol : 06.05.2023 o godz. 12:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() |
Też mnie to dziwi, gdyż moje oczekiwania zdefiniowałem w pierwszym poście.
Kompa na ten moment wykorzystuję wyłącznie do plików i podaję je (z foobar 2000) natywnie do DAC po PC-USB. Głównie DSD. Natomiast w moich realiach (na wyjściu tv oraz projektor) - nie widzę innego rozwiązania w obszarze video, niż nvidia shield + oczywiście switch HDMI. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Moderator
Dziwi mnie ze to dziwi cie poniewaz innych mozliwosci BRAK. To czy moge cie zaskoczyc np.
![]() Komputer PC w pendrive z W10 ![]()
![]() |
#22 |
![]() |
Widzę masz problem ze zrozumieniem moich potrzeb i jesteś sfocusowany na to co (być może) znasz.
Android jest poza Twoimi zainteresowaniami, ale to nie upoważnia Cię do tego, by wypisywać głupoty - na to masz dowód w poniższym linku: https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=360250 To rozwiązanie stosuję od lat na Nvidia shield i spełnia swoje zadanie. Choć dyskusja odeszła od głównego tematu wątku - powiedz mi co miałbym zrobić z tym PC z obrazka? Chyba sobie wsadzić w nie powiem co ![]() Sygnał z kilku źródeł (tuner TV, odtwarzacz BR, Nvidia) wyprowadzam poprzez HDMI switch na 2 urządzenia wyświetlające (tv i projektor). Dodatkowo cyfrowe audio podaję na wzmachol z DAC na pokładzie. Czy nadal uważasz, że ten "Twój dynx" - to ogarnie...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
Ok to trzymaj sie kodi, skoro nie docieraja argumenty ze to co oczekujesz da sie TYLKO NA WINDOWS
![]()
![]() |
#24 |
![]() |
Czyli nie kliknąłeś w linka i nie doczytałeś postu do końca. Ano Win moich potrzeb nie ogarnie.
Dzięki i wzajemnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
dvd, foldera, rip |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | |
|
|