![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.02.2005
![]() |
![]()
czy to mozliwe zeby oryginalne gry na sreberku byly nagrywane przy uzyciu nero ? bo tak mi podaje nero info tool. ....
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Jezeli masz na myśli zakładkę "disc" w Nero Info Tool to tam faktycznie w polu "application" czasem wpisane jest Nero, ale to nie znaczy, że płyta była nim nagrana.
Płyty na których kupujesz gry są tłoczone a nie nagrywane. Chociaz przyznaję, że nie bardzo wiem jaka przydatna informacja kryje się za tym, wpisem. Co ciekawe u mnie w w przypadku gier zabezpieczonych nie ma takiego wpisu a w przypadku gry niezabezpieczonej jest. W helpach i opisach nie ma dokładnej informacji o tym polu (w każdym razie o tej godzinie jej nie widzę ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.02.2005
![]() |
Cytat:
dzieki za info, naprawde mnie to zdziwilo ale jak widze to jakis błąd nero info, chyba w tloczni jest inne oprogramowanie hmm... taka drobnostka, lecz nadal tajemnicza, a moze nero kroluje nawet w tloczni hhieh ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|