![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
+ SACRED PL + no-cd patch
witam potrzebuję no_cd patch do sacred w wersj pl
szukałem i znalazłem tylko 3 tematy o w/w gierce ale niestety nic na temat patcha jeżeli ktoś z WAS go ma to prosiłbym o kontakt lewap3@tlen.pl gg: 3560572 Mam oryginał (poważnie) i chciałbym aby chodził bez płyty. Powiedzmy że mam do tego prawo i nie lubię gdy cd-rom sie męczy niepotrzebnie ![]() Z góry dziękuję.
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
.
Ostatnio zmieniany przez siwy_mw : 23.10.2004 o godz. 08:59 |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.10.2004
![]() |
troche pozno ale również prosze o wysłanie takiego linku bądz cracka na mój e-mail lansers@o2.pl lub prze gg 1208937. Za wysłanie oczywiście dziekuje
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Jesteś nowy user, dlatego masz ulgę ....Poczytaj regulamin ...
![]() I szybko kasuj posta... ![]()
#5 |
jav-or-not
Data rejestracji: 30.12.2003
![]() |
jeeeeeeeezu ludzi opanujcie się. Sacred teraz za 29.90zł oryginał można kupić. Aż szkoda nie wesprzeć twórców gry jeśli taka gra jest za TAKĄ cenę...
|
![]() |
![]() |
#6 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Registered
Data rejestracji: 07.10.2004
![]() |
Piractwo piractwem jednak lepiej pozostać przy oryginałach
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
protection error
otoz kopiowalem kumplowi (jego oryginal i dla niego zapas) Sacred- DS 2.9, i oczywiscie probuje uruchomic gierke a tu nici...pojawia sie tenze komunikat. Mysle pewnie cos s******ylem w kopiowaniu, (najnowszy Alkohol +alkohler + dobra nagrywarka; brak innych emulatorow niz Alkohol120%) poprobowalem inaczej, odinsatolawelm i zainstalowalem nastepne kopie i znowu to samo - "protection error".
Wkoncu probuje instalowac oryginal u siebie i ....wyskakuje "protection error", u niego gierka idzie jak nalezy. a sprzed mam dobryi zgodnyz wymaganiami |
![]() |
![]() |
#9 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
może luknij na gamecopyworld.com
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
![]() |
ale oryginal Winien chodzic ? czy nie? wkoncu instalowalem wczeniej kopie..wiec moga zostac jakies zabezpieczenia wywolane wczesniejsza instalacja kopii? GG 1219190
|
![]() |
![]() |
#11 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
hej ten temat powinien juz dawno byc usuniety
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
sorki, ale niechcialem zaczynac nowego tematy, odnosze sie do Gry "sacred", ktorej temat byl tutaj poruszany. Chodzi mi o uruchomienie oryginalnej (sic!)gry na moim sprzecie,. Czemu pojawia sie komuniakt "protection error" ? dzieki za odpowiedzi ukierunkowne w ta strone... |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.10.2003
![]() |
Miałem kiedys podobny problem z Heroes IV, kupiłem oryginał i ku mojemu zaskoczeniu po zainstalowaniu gry, gra poprosiła o włożenie oryginalnej płyty cd. Zadzwonołem do CDPROJEKT, i co się okazało: zabezpieczenie gry sprawdza jakie programy do kopiowania lub emulatory CD są zainstalowane na kompie i jeżeli wykryje taki program może blokowac grę. U mnie gra gryzła sie z alkocholem 120%, a lekarstwo było proste zainstaliować grę przed alkocholem 120%
|
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy na forum
![]() |
dzieki za zainteresowanie, wreszcie poszla. Okazalo sie ze wystarczylo ustawic niestandardowa konfiguracje gry-w specjalnym konfigu do gry. U mnie cos niewspolgralo z odtwarzanymi filmami.
okazalo sie ze I kopia wykonana rowniez chodzi ![]() pozdrowionka |
![]() |
![]() |
|
|