![]() |
ja wypalilem i mi dziala....tylko, ze musze cd1 wkladac do nagrywarki bo jak siedzi w drugim napedzie to wyskakuje blad pliku exe....nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje ale wazne, ze gra dziala
|
Cytat:
stawialem, ze to obraz sciagniety z sieci typu p2p, a tam wiadomo, wszystko ostro slodzone i profile sa zbedne :) |
Ludzie jak czytam te wasze komentarze to mnie zbiera na wymioty. Był już temat o Sacred PL i wiadomo że ta gra jest zabezpieczona safediskiem 2.9, z którym wiekszość nowych nagrywarek powinna sobie poradzić. Jeżeli niemasz pewności do obrazu to poprostu zamontuj go w daemon tools i sprawdź czy gra się odpali. Jeżeli tak to obraz jest OK.
Apropos Y@nkeePL - niby jesteś moderatorem a opowiadasz że obraz ściągnięty z netu nie może być kopią 1:1 ? a niby dlaczego nie może być kopią 1:1 jeśli jest np. w formacie Blindwrita, Alcohola czy Clone CD ? W przypadku safediska ze zrobieniem działąjącego obrazu niema większych problemów. I nie piszcie takich głupot że system ochrony zapisu w nagrywarce ma coś do kopiowania zabezpieczeń. LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ. Jak nie wiecie czegoś na jakiś temat to sie nie wypowiadajcie ! |
Cytat:
|
nagralem na cd-rw alcoholem z profilem safedisc 2/3 i wlaczylem korekcje danych subkanalowych. No i po wielu wczesniejszych probach w koncu poszlo :) ale jak tym samym sposobem z ta sama predkoscia (4x) nagralem na cd-r to juz nie ruszylo, wiec na razie musze grac na cd-rw. Czemu nie chce chodzic z cd-r ?
|
odp
Cytat:
|
a w ogole zapomnij ze na tej nagrywarce prawdlowo to wypalisz
idz do kogos kto ma jakiegos litka nowego |
Cytat:
|
no wlasnie to jest wersja bez cracka, jutro bede nagrywal na innej nagrywarce bo okazalo sie ze moja nie obsluguje funkcji ochrony zapisu. Gra chodzi jesli odpali sie ja w daemon tools :)
|
od kiedy to obraz sciagniety z netu jest kopia 1:1 ???
te obrazy juz nie zawieraja info o zabezpieczeniu :P nagrywaj uzywajac profilu Normal CD i powinno smigac - po uprzedniej zamianie jednego pliczku ma sie rozumiec :> |
Polska wersja Sacred'a jest zabezpieczona SafeDisc'em 2.90.040, więc nagrywanie na profilu SecuROM 4.x/5.x mija się z celem. Nagraj Alcohol'em 120% na profilu SafeDisc 2/3 najlepiej jak najmniejszą prędkością np. 8x albo 4x.
|
odp
Cytat:
|
ale nie ma takiego profilu :P jest wlasne i normal CD, moja nagrywarka lg-cdrw ced-8120b
|
Cytat:
|
witam witam :)
watpie zeby gra byla zle skopiowana, poniewaz juz pare osob korzystalo z tego obrazu i mieli ten sam problem co ja, ale jakos nagrali i im dziala :/ czytalem zeby uzyc profilu securom 4.x/5.x,ale jak go wybieram to wyskakuje mi komunikat: Zrodlo nie zawiera informacji o RMPS, kopia z uzyciem tego profilu jest niemozliwa - nie wiem o co chodzi :/ czy moze probowac innym programem ?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:37. |