![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
![]()
Witam.
Musze obejsc gre SCCT (Splinter Cell Chaos Theory). I postepuje zgodnie wg instrukcji i mam w pewnym momencie nacisnac disable (tak sie chyba pisze ![]() P.S. Chyba ze wiecie jak ominac aby nie robil weryfikacji plyty ![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
a DISABLED CD nie działa ?
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() ![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Robi mi disable CD ale naped wirtualny zostaje. Podkladam tam jakis MDS (trzymajmy sie wersji jakis ![]() P.S. Jezeli to warez to przpraszam. Ale tak mi sie nie wydaje ![]() Ostatnio zmieniany przez IceManSpy : 13.12.2005 o godz. 14:58 |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() |
Nikt nie wie co i jak?? Co z tym ch2?? Moze jest jakis inny soft na obejscie Starforce?
|
![]() |
![]() |
#5 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
SF nightmare wyłącza tylko napędy fizyczne.
zobacz tutaj...http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=57215
#6 |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Odepniji napedy FIZYCZNE recznie, zamontuj obraz w DT4. Jak nie ruszy to z tego obrazu nie odpali.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.12.2004
![]() |
Witam!
Napiszę jak ja uruchamiam z powodzeniem SC:CT. Trzeba zainstalować Deamona 4.0 w opcjach emulacji zaznaczyłem RMPS, następnie zamontować obraz, potem uruchomić SFNightmare a w nim: Disable node Disable CD Disable node I teraz wyłącza się kanał na którym ma się dany napęd fizyczny np. Pr. Slave Off (można sprawdzić w biosie gdzie co się ma) Wiem że SFNightmare nie wszędzie chciał działać wtedy pomoże wypięcie taśmy z napędu. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ![]() |
![]()
A weryfikowanie DVD ma byc z mini image czy z tego co ja mam? Przeczytajcie jaki ja mam obraz!!
(To jest kopia zwykla z przegrywanej plytki (pewno z orginalu ale bez profilow) wiec ja przgralem ja sobie jako Normal CD). I naped kiedy mam odpiac? Przed wlaczeniem kompa czy gdy jestem w Windowsie?? I co mam zrobic z napedami wirtualnymi?? I czy za kazdym razem bede musil tak odpisnac naped aby zgrac?? A czy da sie to jakos wypiac bez rozkrecania kompa?? Tzn wiem ze mozna wyjac te zaslepki na napedy ale czy da sie jakos wyjac bez rozkrecania kompa?? Komp jest nowy i nie chce aby tata sie pytal po co go rozkrecam bo i tak tego nie zrozumie ![]() I wystarczy sam SFNightmare czy potrzebny tez bedzie porgram sfcure?? P.S. A numerek ten co mam?? ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez IceManSpy : 15.12.2005 o godz. 18:38 |
![]() |
![]() |
#9 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.12.2004
![]() |
Z tego co ja wiem to CHYBA jeszcze nie ma mini image, ja instalowałem obraz pełnego DVD (wersja europjska), napędy się odpina przed uruchomieniem gry, czyli musisz wyłaczyć kompa odpiąć napędy (taśmy) uruchomić i grać. Jeżeli ci nie działa SFNightmare to żeby grać musisz za każdym razem odpinać napęd.
Taśm to raczej nie odepniesz bez rozkręcania komputera ![]() ![]() Co do ostatniego pytania to jeżeli ci działa SFNightmare to NIE musisz odpinać napędów bo własnie do tego on slóży by ukryć napędy, jeżeli masz zainstalowanego DEAMONA 4.0 to nie musisz używać żadnych sfcure itp. Z tego co wiem za numerki można tu zaostać ![]() ![]() Powodzenia Ps. u mojego kolegi SFNightmare nie za bardzo chciał działać, wieć jemu pozostało tylko odpięcie napędów. |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() ![]() |
![]() Cytat:
Wiem ze za numerki mozna dostac ![]() ![]() Czyli: 1.Montuje obraz do Deamona 4.0 i zaznaczam RMPS (ale tylko ta opcje czy inne rzeczy tez??) 2. Instaluje 3. Wylaczam kompa 4. Odpinam napedy (tasme i zasilanie czy tylko tasme lub tylko zasilanie??) 5. Odpalam kompa 6. Odpalam gre i zgadzam sie na restart 7. Po restarcie odpalam gre wpisuje cyferki ,robi sie weryfikacja i juz gram. Dobrze to napisalem, czy gdzies jest blad?? Napiszcie mi DOKLADNA instrukcje co zrobic kro po kroku. PROSZE!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Samo zaśilanie też wystarczy(szkoda tyrać taśmy)
![]() Zaślepkami sie nie baw bo to nieładnie. ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() ![]() |
Nie wiem jak to sie fachowo nazywa ale chodzi mi o te zalsepki , ktore zaslaniaja nie wykorzystane miejsca na napedy. I czy da sie je wyjac ,aby nie rozkrecac kompa i ich nie znaiszczyc.
|
![]() |
![]() |
#13 | |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Cytat:
![]() w sumie każdy sposób dobry... zaślepki zazwyczaj są na dwa zatrzaski wystające na boki, po jednum na każda stronę, jak jesteś sprytny to można wyciągnąć zaślepkę bez uszkodzenia - chyba, że to jakaś wyjątkowo wredna buda ![]()
![]() |
#14 |
![]() ![]() |
Pusty Post
![]() (prosze o skasowanie go) Ostatnio zmieniany przez IceManSpy : 19.12.2005 o godz. 17:11 |
![]() |
![]() |
|
|